Quantcast
Jump to content

General Discussion - Anything

You can post threads on anything general in here. This forum does not have to contain anything related to UTVs!

154 topics in this forum

    • 1 reply
    • 2,784 views
  1. Bend It Program

    • 0 replies
    • 1,571 views
  2. DuckDuckGo.com

    • 4 replies
    • 2,417 views
    • 1 reply
    • 1,216 views
  3. Where NEXT !

    • 9 replies
    • 2,527 views
  4. Parker 425

    • 0 replies
    • 854 views
    • 1 reply
    • 1,144 views
  5. Question

    • 1 reply
    • 1,137 views
  6. Three Contractors

    • 0 replies
    • 969 views
    • 2 replies
    • 1,083 views
  7. HEAD LIGHTS

    • 1 reply
    • 2,563 views
  8. FUSE & RELAY BOX

    • 2 replies
    • 2,090 views
  9. Ever feel like Peter Pan

    • 2 replies
    • 1,154 views
  10. Havasu this week

    • 3 replies
    • 1,298 views
  11. Your input please!

    • 2 replies
    • 1,734 views
  12. Freakin' HOT !

    • 10 replies
    • 2,565 views
  13. HOT WHEELS

    • 0 replies
    • 1,283 views
  14. VOLTMETER GAUGE

    • 0 replies
    • 1,394 views
  15. What a Great Day!

    • 1 reply
    • 1,090 views
  16. Happy Birthday!!

    • 0 replies
    • 813 views
    • 1 reply
    • 3,508 views
    • 1 reply
    • 1,698 views
  17. Trailer ramp assist

    • 5 replies
    • 4,301 views
    • 0 replies
    • 1,156 views
    • 2 replies
    • 1,610 views


  • Latest Posts

    • I checked the fuse and it is good to the fan . The machine is the same has the power max 700 rough rider.
    • Are there any fuses going to the fan .check online for wiring diagrams I have never heard of this UTV brand before.
    • My 700nk nordik is over heating  The cooling fan is not cutting in but checked it on a battery and it works. Also it went low on antifreeze but did not take any from full reserve tank.Ifilled it up but could not see a leak. So could I hook fan up direct?
    • I have a nordik 700 k that is over heating and it seems the cooling fan is not working but checked it on a battery and it works fine. When I got home the antifreeze was low but filled it up and see no leaks but noticed the reserve tank was full and it did not take any from it.
    • I noticed the battery post was melted when the pug wouldn't start... With the pug off, just placing the cable back onto the battery creates tremendous Heat with in 5 seconds or so... I had just taken off all the connections and clean them with a wire brush just a few months back...Including battery cables and wires for the starter solenoid.  Could this only be a short or bad connection or is there something else?..could the cells of the battery be doing this or maybe the rectifier/regulator? The rectifier from visual inspection doesn't seem to be melted or discolored!


×