Quantcast
Jump to content

  • ×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

      Only 75 emoji are allowed.

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

    ×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Dan B
      Disclaimer:  My spell checker thinks it knows more of what words I want to use than I do.  Typos are not my fault.
      This is a general comment on the support I received from Joyner-USA in Phoenix, AZ.  I needed one headlight assembly for my Renegade because the mounting pin was broken.  Duct tape and bailing wire held it in place for a few years.  To my surprise, they had them IN STOCK.  I bought two and kept one of  my good old ones as a backup.   They completed their move to a new address at 2415 S 18th Pl, Phoenix AZ from their former Riverside location.  As a gift, Jake gave me two T-shirts.  He said he as most of the parts for my  2014 Joyner Renegade.  I looked at his yard and he has several engines and UTVs in stock, mostly the 1100cc engines and several Renegades.  Maybe a Trooper or two was buried in there somewhere.  Everything was crated and outdoors.  I hope he moves his inventory indoors, out of the weather.  Their website says their hours are 9:00AM - 5:00PM but their actual hours are 10:00AM - 5:00PM.  I arrived at about 9:20AM and no one was there; place locked up.  I was a little upset that with a 9:00AM opening, someone should have been there.  I was concerned that I made a 70 mile round trip for nothing.  Fortunately, one of his employees showed up and told me of their later hours.  So, everything turned out fine.  I got the parts I needed and two T-shirts.  This is based upon a one time, 1st time experience.  I hope future vists are just as good.
    • By Weathered
      We have been having all kinds of fuel issues with this ranger.  When you try to start it when it is cold outside, it does not want to start.  It will crank over fine but doesn't start but if you stop and come back 10 minutes later or so, it will start up.  But even then, it is idling real bad.  Usually will die a few times before you can get going, really have to feather the gas pedal to keep it alive.  Once it gets warmed up, it does start better but something still not right.  Even when it is warm outside, it will start up but just doesn't idle right.
      I bought a fuel pump kit, not the whole assembly, just the pump and replaced that and the same thing happens.  I am in the process of trying to check the fuel pressure on it but the fuel pressure gauge I got from our local auto parts store seems to be defective.  Had it hooked up and can't get the gauge to show any pressure at all yet it will still start up.   If it does have the correct pressure, what would be the next place to start looking at?  If it doesn't have correct pressure, is there something else on the assembly that would cause low pressure?  We checked the voltage on the connecter and one gets 12 volts for just a few seconds and the other one gets 4.9 volts.  The other 2 show nothing.  I am guessing the one with 4.9 volts is for the fuel gauge sender and the one that has 12 volts is the pump.   When you take the fuel line off on the engine side and turn the key on, how far should it throw fuel out?  
      We have taken it to 2 shops and neither one was able to do anything with it, one said there was nothing wrong.  Not sure if they really did any checking or what or they just don't know what to do with it.  
      Would the whole fuel pump assembly out of a ranger 570 work with the ranger 800?  Would I be able to swap them without any issues?  To buy a whole new assembly, it's around $400, don't really want to spend that much not knowing if it will fix it or not.  
    • By Travis
      The following product safety recall is being conducted voluntarily by Kawasaki in cooperation with the CPSC. Consumers should stop using the product immediately unless otherwise instructed. For more information about recalls, visit CPSC’s website at http://www.cpsc.gov.
      Name of Product: MULE™ PRO
      Units: Approximately 1,000.
      Distributor: Kawasaki Motors Corp., U.S.A., Foothill Ranch, CA
      Hazard: There is a possibility that an incorrect grade of material was used to manufacture the ROPS crossmember of the roll over protective structure which does not meet the intended tensile strength.
      Description: The recall involves 2018 model year MULE™ PRO DXT, DX and 2019 model year MULE™ PRO FXT, FX, and FXR utility vehicles.
      Sold at: Kawasaki dealers nationwide from August 31, 2018 to September 22, 2018 for between $13,100 and $17,000.
      Remedy: Consumers should immediately stop using the product and contact your Kawasaki dealer to schedule a free repair. The repair consists of replacing the ROPS crossmember.
      Consumer Contact: Kawasaki toll free at 866-802-9381 from 8 a.m. to 5 p.m. PT Monday through Friday.
    • By Flanman55
      I have purchased a used Supermach700 (2008), It runs great after a new choke cable but. The temp sensor on the thermostat house is unhooked and can not find where it plugs back in. The fan has been un hooked from the sensor in the rad and cant figure out how it goes back together properly.  The fan was wired to a by pass switch and i just always leave it on but would like to work it properly. I assume the sensor went bad and not changed.
       
      any help would be great.
       
      thanks
    • By Doc Holland
      I noticed the battery post was melted when the pug wouldn't start... With the pug off, just placing the cable back onto the battery creates tremendous Heat with in 5 seconds or so... I had just taken off all the connections and clean them with a wire brush just a few months back...Including battery cables and wires for the starter solenoid. 
      Could this only be a short or bad connection or is there something else?..could the cells of the battery be doing this or maybe the rectifier/regulator? The rectifier from visual inspection doesn't seem to be melted or discolored!
  • Similar Tagged Content

    • By bodatiouskid
      Just bought a 2003 Polaris 1500 with a 650 governored motor.Am going to use for recreation & hunting.
      How would I bypass the governor & run straight throttle?
      Anything else that can be done to UTV to make better?


×
×
  • Create New...