Quantcast
Jump to content

Sign in to follow this  
rr84

Mule 610

Recommended Posts

Hey new to the forum, but wondering if anyone has had engine trouble (bent exhaust push rod). 2008 model with 281 hrs, dissapointed to say the least!----------------------------------After replacing most everything the fix was a new head, absolutely no help from Kawasaki Customer Service, the worst I have ever had with a company of this size. Buyer of Kawasaki products beware!!!!!!!!!!!!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By Randy Stevens
      Hey all, I bought a Hisun 550 back in June of 2019. After 6 weeks of ownership, this machine took to sputtering when started and under power. I checked everything I could think of before I took it back to place of purchase....(rural king), since it had a one year warranty.   They kept it almost two months stating they were waiting to get info from Hisun to rectify the issue (supposedly faulty drivers seat belt). I was told by the tech that they replace seat belt harness and cured the problem. It did! Ran just fine again for almost a year and now the very same issue has returned. After doing a little investigating on my own, I noticed that rural king did not replace the seat belt harness at all.  The wires to seat belt connector was cut and spliced and taped back together. Now I’m not real sure what the real problem is as that tech is no longer with company and can’t seem to locate the past work order for my machine.  Hisun customer service is non existent . I’m on my own and begging for help. Im mechanically inclined but if this is an electricical issue, I’m screwed! No warranty left. Any help would be gratefully appreciated.
    • By j.fulciniti
      Hello Folks - newbie here with my first post so go easy on me.  I picked up a Buck 400 in May 2020 direct from Massimo when they were doing a closeout sale on the 400 models.  I read the reviews and was skeptical. 
      We live in a golf cart community  we do not plan any off roading - just some very mild work tasks like hauling firewood / brush etc.  Honestly, all we do is cruise around our neighborhood roads.  I pulled the trigger b/c the price was cheaper than a 2WD lifted golf cart and the Buck  had way more features.
      We have a few steep hills and after about 20 - 30 minutes of cruising, my check engine light comes on.  It only happens when we are going up or down one of the hills .  We head straight home and things seem fine the next day.  Light never comes on unless we tackle multiple hills during one ride.
      Should I be worried?  
      PS - Unit is 4 months old and has 258 miles on it - barely broken in.  I've yet to go full throttle on a flat or up a hill. 
    • By Argretez
      What's up guys. Just got my n2014 Arctic Cat Wildcat x1000 and just here to find out things about this forum as well as get advice or help from guys that know more than me. 
      Thanks
    • By Jon
      Had this UTV 1 week now, previous owner had put windshield and back window on, has half doors but no windows.  Is there a simple fix for exhaust fumes in cab, tailpipe extension etc?    Thx so much.   Jon


×
×
  • Create New...