Quantcast
Jump to content

dony

2007 kawasaki mule 610 4x4

Recommended Posts

I drove the mule one day and drove fine, I parked it and went to start it the next day, it would start and run fine for about 5 seconds and then die, I did see the fuel pump was flooding , I ordered a new one ,does any body know if this will fix the problem also I need pic of where the lines go from fuel pump , forgot to take a pic when I took it off its a Kawasaki mule 2007 610 4x4

thanks for any help

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • Massimo no start

      2017 msu500 efi. Has spark and fuel. Valves are within clearances.  Leave key on I get a 118 code. Ect sensor? Could this keep it from starting Old plug was black

      By Swampdonkey, in Massimo UTV SxS Forum

      • 10 replies
      • 1,167 views
    • hisun 800 intake backfire/no start

      I am working on a friends hisun 800. he said whenever you transport it on a trailer it takes forever to start and he has to floor it to get it to start. he also said it wouldn't go over 30mph like it was being held back. I get it to my house try to start it and all im getting is backfire through intake. I checked spark it was good. I know its a no no but I sprayed a small shot of starting fluid in airbox to see if it would start and it backfired and lit the fluid on fire. currently I am wondering if the valves may be out of adjustment anybody have any suggestions or help would be greatly appreciated.

      By huey224, in Hisun UTV SxS Forum

      • 2 replies
      • 261 views
    • Doesn't want to start

      My 2013 500 will only start if I floor the gas pedal and then once it starts I have to pump the gas until it warms up a little it sounds horrible until it warms up.(around 20 seconds)and then it will stay running. The exhaust smells like raw gas for a little while. The throttle body has been changed. Someone suggested the mass air flow sensor could be the problem ( is that the MAP). It has been to 2 different shops with it not being fixed. I haven't been able to ride it since last fall.

      Does anyone have any suggestions?

      By Rwpjtk, in Hisun UTV SxS Forum

      • 17 replies
      • 2,499 views
    • Cub Cadet Diesel UTV key on no lights and wont start

      New here!  I have a 2003 Cub Cadet Volunteer Diesel ran everyday 1 day fine nothing the next. anyone had this problem? when I turn on the key not even the lights will come on. I took the switch apart it seems fine put it back in. checked the 2 blowout fuses are also fine (even tried new ones), switched the 3 relays around they seem fine to hate to have to take it in an get wallet raped someone must have had this problem before any help would be greatly appreciated!

      By uponahill, in Cub Cadet UTV SxS Forum

      • 50 replies
      • 2,860 views
    • Initial Start Up Procedure

      Im about 3-4 more weeks on my engine. (Im counting one week to re install into frame since thats how long it took me to take it out) What should i do when i first start it up? I know not go over 3/4 throttle. Any other tips or tricks? Kawasaki single cylinder 286 cc. The usable compression range is like 114 psi to 168 psi, i believe. What should i shoot for?       @kenfain

      By Travis, in UTV General Discussion

      • 4 replies
      • 331 views


×