Quantcast
Jump to content

Hubba

Biggest Tire Size with no lift

Recommended Posts

Hi All,

Have a stock 2017 Stampede 4 door XTR.  Looking for a spare tire, such as a front stock setup.  Quoted from the dealer at $366.00.  For a thousand bucks I can get a whole after market setup of 4 and use my original front for a spare.   My stockies are 27x9r14 and 27x11r14's.  I was thinking of going to 29's.  Does anyone know if they will fit with no rub?  All the dealers don't know.  If anyone has an extra front wheel/tire they want to get rid of ?

TIA

Hubba

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


On 9/27/2019 at 4:36 PM, Bruceg said:

I was able to fit 28’s with no problem 

Bruceg what width are you running?  I’m curious if I can get 28 or 29x11 on both the rear AND front.  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Jon
      Had this UTV 1 week now, previous owner had put windshield and back window on, has half doors but no windows.  Is there a simple fix for exhaust fumes in cab, tailpipe extension etc?    Thx so much.   Jon
    • By Kevin Heihn
      Is there a difference in the body parts. They look the same. I need parts for my 2017 but the only parts available are for 2019/2020. Dominator 1000 5 seater.
    • By dalerio007
      i have a 2017 cub cadet challenger 750 camo, after a month of nonstop work with the pandemic i was finally getting a chance to ride it. it would not start, the battery was dead, went to charge the battery and noticed a mouse had chewed a yellow wire one of2 going to a block of some kind in battery box, it is tied into the 2 fuse relay breakers  attached to the starter relay. there is a red with stripe wire that goes to a harness below the rectifier in engine compartment, it has no power to it with multimeter and the fuse block is getting real hot. other than that the dash lights up, but no readout and the gauges dont cycle, the fuel pump does not start. on the fuel pump i checked the red wires to the cdi and both have contact and are intact but one does  not have power when the key is on and there is no spark  i tried starting fluid. i have swapped out the cdi from my cousins  same year and model, also the ecu and the main relay. i have no idea where to look now. his has broke the shim again and will not start. also i did notice that i wiggled a wire connector going to a sensor on the engine and a couple lights came on on the dash, the stirring wheel one and check engine but only did it once and i cant get it to do it again. i have looked over the harness for anymore damage and have found none.
      has anyone seen this problem before, is it wiring? ground? what do i need to check next. the place i bought it has no service the guy said he could only swap parts and try. sent me to another place over an hour from me  and that guy on the phone said he was covered up and didnt know when he could look at it so he must be busy lol. besides i dont want to have them charge me $3000 to replace everything on it before they get going.
      my advice is do not buy a cub cadet, we thought we were getting a cub cadet and it turns out it is a cheap chinese pos. i still love my cub but wish i had known this before i bought it and i would not have.
      any help would be appreciated thanks
    • By Jon
      Just bought this used 550 last week, complete newbie btw,  i find the gas pedal cumbersome to push down and hold.  Seems to be lots of clearance from floor and I can’t rest heel on floor.  I’ve seen pedal accessories for sale this this must not be a unique problem.   What have y’all done to improve?   Thx.  Jon
    • By Joe Breaux
      Got a 2017 Massimo MSU500 UTV with thermostat malfunction.. hot light comes on in 4-5 minutes but radiator is ice cold... where exactly is it?  The hose neck on the head has nothing in it.  I was told it was down by oil drain plug.. only thing I see is water pump.. Is in inside pump housing?  Cant find any exploded diagrams that show it.. how to I remove it? any help would be appreciated


×
×
  • Create New...