Quantcast
Jump to content

Terrypenton

2008 Joyner Renegade 800 R4 all gages except speed and tachometer don’t work

Recommended Posts

Bought this machine a couple years ago and the gages didn’t work.  I have troubleshot this thing numerous times to no avail. Thought it may be a common ground so I individually grounded  the gages, didn’t work.  I have tested the sending units.  All have some resistance that changes as the engine revs or gets warmer.  Please help me.  Thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By 859trader
      I bought a used 2017 Warrior 800, with 92 hours on it. No problems with speed and power!!It's amazing! That being said my speedometer doesn't work. Everything else does tho.. Just the needle speedometer doesn't. Anyone have any ideals?I've checked fuses, was going to remove sensor but from the out side it looks ok. When driving  the gauge moves off the 0, but that's about it. Any help would be appreciated! thanks
    • By Free2bdaring
      I am looking at a Joyner Renegade 2018.
      I am new to side by sides. I want something to drive on side roads as well as take in desert and woods. I need the bed to carry items. I will not be crazy driver but want to get off beaten path. Is this a good dependable vehicle?
    • By Travis
      The cables are sort of seized up on the emergency brake, they still work but i have to wiggle and pull on em to get them to release, i pulled the drum off but cant see a way to remove the cable. It is kind of dirty inside the drum where it was leaking so i need to run to the parts store and buy some parts cleaner so i can see everything better.
       The shop manual i have  does not cover parking brake cable removal, well.... it does kind of. it says "Remove parking brake cable at both ends" 🙄
       We'll see
       EDIT: ARRR! Looks like my rear axle seal is leaking, there is a small puddle on a machined step below the seal and it smells like Trans oil. felt around the wheel cylinder and it isn't coming from their.....  I guess my weekend is planned for me LOL
    • By Travis
      The weather fooled me again... I'm ready for it to warm up and stay warm.


×
×
  • Create New...