Quantcast
Jump to content

tcarter

linhai utv 410b

Recommended Posts

Hi I'm Tony I am new to this forum. I am a Tech in Georgia.  I have a problem child of a utv i am working on. It is like working blind . I am have hard time finding and shop manuals or info on these utv's. It will start up and shut back down if you keep moving the throttle it will stay running but it will not hold a position and run smooth. I have another working unit and have changed every part in the fuel system but nothing makes a difference. I even tried the computer and the key switch to no avail. any help would be greatly appreciated thank you for your time

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By dave5.0stang
      Hi I am new to the forum.  I have a small kids utv with a 125 4 stroke motor. It sat for over a year and I decided to get it running again.  Put a new carburetor on it and it ran better than ever. Change oil and fixed the brakes kids probably drove it for a few weeks maybe 3 to 4 hour maybe. Went to put it away after it sat for maybe an hour wouldn't start.  Just turns over no spitting or sputtering.  Checked compression has 150 psi, getting spark, changed spark plug old one was pretty black.  Put new cdi on and coil still nothing.  Any ideas would be appreciated thanks.
    • By Rasken
      Hi. 
      After i put on my Yamaha r6 carbs on my Joyner 650, my distributor failed, it stopped working. Then i put in a new one, and that also failed. It happens when i run a few minutes at max speed, about 60mph. Its not the rotor or cap, its something else. 
      So, is there something i can do to make it hold? What could be the problem? Or is it just bad luck? 
      Is there anyway to rebuild the distributor to make it better? 
      /Jonas
    • By GDS
      I have just purchased a 07 3010 Mule. It has high hours at 1900 but has been well taken care of. It seems to run well but just a bit weak. Every now and then I hear a clinging sound that may be a ignition spark to ground but I can't seem to find it. It will not do it when I'm looking. Also the back plug is showing its rich. It is black in no time where the front is a lite brown. 
      I did find it had the wrong plugs so I changed them, but no help. 
      As I have just got this I was wondering what do I need to look at as far as simple mods or weak points. 
      Thanks for your help
    • By bjones
      2007 610 mule will foul a pug after 1 hr of run time on clock.  Plug will be black with sut.  Buddy go a 610 and it does same thing. Have had dealer adjust valves twice and still does it.  When i bought mule valves were ticking and I ran it that way for some time and took it in and dealer adjusted valves and that is when problem started.  I rechecked valves and the were tight and I adjusted to .005 and still fouls plug.  I always use no ethenal gas and have gone to a hotter plug.  I have read that this is a common problem with mule.  Any help appreciated.


×
×
  • Create New...