Quantcast
Jump to content

myst3ry

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About myst3ry

  • Rank
    Newbie
  • Location Brandon, MB, Canada
  1. myst3ry

    myst3ry

  2. when I turn key backwards as.per accessory the oil light is on and.stays on but never no matter what do.i get.a lit up digital gauge...maybe a flicker of the gauge for a split second but that's about it I haven't called yet because I haven't had time and still too cold outside to work on it nobody around here has heard of.joyner and I am lost with this thing
  3. hi great thank you , im just at work right now and will call when finished work and or we can make a plan ... greatly appreciate the help ....
  4. well mine sat and it hasnt helped ...lol
  5. Hi all . new here , and from manitoba canada just traded a skidoo for a 2008 commando 650 had some issues but overall not bad problem i have is it was running and then just quit ... now i have zero digital led cluster , it flickers for a second when ya turn key on then goes off and stays off . no power to radio any more either ... i have a lightbar hooked up and switches on and off ,because its wired direct i suppose , i have had battery charger on unit charging battery also , which dont make a difference , i went today and bought 2 new relays and put them in , no change .. i have like zero power going out it seems ... the digital dash will not stay lit up , no cranking over of any sorts , no fuel pump noise , not sure if it suppose to make noise or not , ... i have found random fuses 2 to be exact and replaced them and they werent burnt , and still no change ... it seems to be a wiring nightmare under passenger seat , someone made a mess of wiring , i have disconnected winch and misc stuff ... any idea what would be going on ,, like i dont understand why the digital cluster would light for a split second and then go off . i have attached 2 pictures because i am unsure of what these 2 objects are in the pictures .. any help is greatly appreciated .... 1 more thing to add , the clutch cable is broken i have new one , just havent replaced it yet , would there be a sensor or something so it knows whether clutch is engaged or not top start as a safety feature ? it had started in gear before when i picked it up from previous owner so im thinking no , but unsure , so i will ask here .. any help is greatly appreciated ... super frustrating ... thanks i can take more pictures if required also ..


×
×
  • Create New...