Quantcast
Jump to content

Sign in to follow this  
utvman

CVT FILTER FOR YAMAHA RHINO 700 EFI

Recommended Posts

KMS Performance is offering a CVT filter for the 2008 Yamaha Rhino 700. All Rhino owners need to keep the dirt out of the clutch system. OEM clutch ductwork provides NO air filtration. Dirt attaches to the grease inside the primary clutch, accelerating wear and tear on the bushings, cam plate and sheave. This CVT [...]

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By kandlinaz
      Well, after a bad experience with repairs to our Trooper, Lloyd tore into the engine himself. We originally wanted to save time by hiring the engine rebuild out, but that bit us square in the butt. Remember the discussion about Silverbullet motorsports in Yuma??
      Stay tuned....we'll let you know what happens. 
      Has anyone rebuilt the engine in these troopers?
    • By Swampdonkey
      4 bolts that hold on clutch cage on primary sheave. I lost them ans need sizes and where they go. 2 shorter than the other 2
    • By Joshua Matiyasic
      I have a 2018 Massimo MSU 500. I have looked everywhere for performance parts and all I have been able to find is the dyno bost module and a K&N air filter. does anyone know of any other parts out there or interchangeable parts from other makes or models?
    • By Dwight
      Hi new to the Joyner trooper family just purchased a 2008 trooper, however the speedometer , coolant temp and voltmeter are not working I was hoping it was a continuity or ground issue but the copper is testing good, it appears the voltmeter is bad as my fluke works off the plug-in behind the gauge, tested the water temp sensor have 5 volts arriving, and approximately 3000 ohms on sensor cold no idea what I should get. As far as the speedometer have no idea how to test again copper seems to have good continuity. Any help would be greatly appreciated.  Thanks Dwight 
    • By blissman20
      Hey guys, just to give you a bit of back story here first.  I used to ride big mud machines and SxS in the swamp.  Went through a divorce and lost almost everything.  What I got to keep was a snowmobile that I had for years and never rode anymore and wasn’t worth much to me so I decided to try trading it for more or less any UTV/SxS I could.  Well that landed me here, I just traded it for a 2008 Kandi KD650 which is a direct clone of the Joyner Commando 650.  The machine is in rough shape but runs and drives.  I have a few things to repair on it. (Seized choke cable, seized Ignition, and needs a voltage regulator). Going to to princess auto today to pick up a choke cable, and ignition, I have a voltage regulator from an old project that I will wire in.  
      The only thing I am wondering about is the rear end.  The guy I traded it for told me only one rear tire will spin when in 2 wd.  Is that the way all of these are is do  I need to rip it apart.  Also is there any aftermarket support for rear axles or axles that will fit that can be cut down and sleeved and rewelded.  Buddy there did some rednecking with a Polaris axle but not sure how strong it is. 






×
×
  • Create New...