Quantcast
Jump to content

Desertjeep

Members
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Desertjeep last won the day on May 31

Desertjeep had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About Desertjeep

  • Rank
    Newbie
  • Location Shell Knob, MO, USA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Thanks to all in this community for responding. So I’m strictly an amateur, but I read and then researched the advice generously offered. I’m happy to report that the case housing the belt drive had a preexisting plug, I pulled that plug and roughly 8 ounces of water poured out. I left the plug out for a couple hours, hoping to allow it to dry, and it started right up and engaged and drove normally afterwards. Again, thanks to all who responded, very thankful.
  2. Greetings. Confession, I’m not a mechanic. I lent my 2013 Kaw to a friend, almost immediately he called to tell me he was stuck in a creek. I pulled him out with my John Deere, but now the mule will not operate. Motor starts great, and it was never submerged, but concerned the high water may have caused some damage. Checked the oils, they seem to be the correct color, no milky color as some have noted. But when placed into gear, forward or reverse, it crawls, but has lots of trouble and can’t be driven very far until it stops again. If I let it idle, I can again drive it a short distanc

×
×
  • Create New...