Quantcast
Jump to content

Rear End screeching/squeaking


Tgilly22

Recommended Posts

Is anyone else experiencing a screech or squeak in the rear end while moving?  I'm not referring to the suspension but the wheel movement.  My challenger 2018 750 has had this problem since I bought it.  I took it in for service and they said they deglazed the rotors and cleaned some parts.  No noise for 10 miles or so and now it is back.  I have a hard time believing it is brake related because the noise doesn't change when the brakes aren't applied.  I have less than 120 miles on it and now I have noticed a tear in the drivers side seat on the side toward the door and it doesn't appear to be done by a sharp object like a knife or tool but rather a jagged vertical and lateral tear.  Anyone else out there experiencing these?  Other than these issues I love the machine.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By bikermike
      Since it is a royal pain to close the front hood, I went to add a charger wire so I don't  have to worry about the hood, I found the screw on the positive post rusted .  this utv is 11 months old. and since it's a Philips head, it was impossible to loosen . had to use vise grips. 
      replaced the screw with an hex bolt
    • By new owner
      no neutral light but engine turns over and wont start. whats wrong?
    • By bfairchild21
      Please help I have a Massimo 400 buck that has an oil leak. The oil is leaking on the front side of the motor. It leaks out of a u-shaped steel pipe that has two banjo style fittings on it. I have tried using RTV and different banjo washers and have had no luck. It drips about one drip per second while it's running. I can't find parts for it at this time.
    • By nods
      Less than 40 miles can barely start. Dealer is working with Hisun on a number of other issues on this UTV. Can not get clear info on the meaning of these E codes this is getting. Anybody have some clear info for me?
    • By skittle021
      So I've got a Hisun 550 that I was doing some work on that required removing the CVT and it's housing. Upon attempting to reinstall the clutch, sheaves, etc, I found that the belt no longer fits - it's far too wide. None of the parts have been replaced, they're all OEM. Exactly the same parts as what I took off a few weeks ago.
      To be more specific, my belt is 1.25in wide, but the gap between the clutch and the primary sheave is only 7/8in wide. I'll include a few photos to explain.
      Has anyone ever experienced such a bizarre problem? Any help at all would be appreciated, I've been stuck on this for a month. I'm open to just about any suggestion.
      Photos: 
       





×
×
  • Create New...