Quantcast
Jump to content

utin

Camo UTV Wraps

Recommended Posts

I have a red rhino right now and would like to make it camo - anyone work with this stuff? www.camo4u.com - how hard is it to apply - how long to do a whole rhino?

Share this post


Link to post
Share on other sites


I don't have any experience with camo wraps but would like to see pictures and a review of ease of installation.

Share this post


Link to post
Share on other sites


I don’t have any experience with camo vehicle wraps. Even I have never installed that on my own. I recently got matte black full body wrap for my car and got this job done from one of the local shops.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By rjfrider
      Mule Pro MX question:  Is there a trick to removing the center floor panel or "tunnel" other than removing the 8 plastic rivets?  I removed the rivets but the panel won't pop up easily, and I don't want to force it with a crow bar so as not to break some tabs or other hidden parts.  Accessory mount instruction attached.  Thanks for your help.  rider
      Mule Pro MX floor tunnel.pdf
    • By dalerio007
      i have a 2017 cub cadet challenger 750 camo, after a month of nonstop work with the pandemic i was finally getting a chance to ride it. it would not start, the battery was dead, went to charge the battery and noticed a mouse had chewed a yellow wire one of2 going to a block of some kind in battery box, it is tied into the 2 fuse relay breakers  attached to the starter relay. there is a red with stripe wire that goes to a harness below the rectifier in engine compartment, it has no power to it with multimeter and the fuse block is getting real hot. other than that the dash lights up, but no readout and the gauges dont cycle, the fuel pump does not start. on the fuel pump i checked the red wires to the cdi and both have contact and are intact but one does  not have power when the key is on and there is no spark  i tried starting fluid. i have swapped out the cdi from my cousins  same year and model, also the ecu and the main relay. i have no idea where to look now. his has broke the shim again and will not start. also i did notice that i wiggled a wire connector going to a sensor on the engine and a couple lights came on on the dash, the stirring wheel one and check engine but only did it once and i cant get it to do it again. i have looked over the harness for anymore damage and have found none.
      has anyone seen this problem before, is it wiring? ground? what do i need to check next. the place i bought it has no service the guy said he could only swap parts and try. sent me to another place over an hour from me  and that guy on the phone said he was covered up and didnt know when he could look at it so he must be busy lol. besides i dont want to have them charge me $3000 to replace everything on it before they get going.
      my advice is do not buy a cub cadet, we thought we were getting a cub cadet and it turns out it is a cheap chinese pos. i still love my cub but wish i had known this before i bought it and i would not have.
      any help would be appreciated thanks
    • By Wilkie
      Hello all,  I have a yamaha rhino 660 with 156 hours on it. Just acquired it. It has anedelbrock carb and aftermarket exhaust. Anyone know how to adjust an edelbrock? Also, machine smokes like crazy. White smoke. So i need to get the carb sorted out and then see if its a bead gasket r valve guides causing the smoke I cannot find u h info online about the carb so any help is
      muCh appreciated. 
    • By Terrypenton
      Bought this machine a couple years ago and the gages didn’t work.  I have troubleshot this thing numerous times to no avail. Thought it may be a common ground so I individually grounded  the gages, didn’t work.  I have tested the sending units.  All have some resistance that changes as the engine revs or gets warmer.  Please help me.  Thanks in advance
    • By Chris B Legge
      I have checked that the fan operates if you bypass it, I have checked the fuses, I have checked the relays but the fan does not come on and overheats. Has anyone had this experience. HELP!!
       
      Chris Legge


×
×
  • Create New...