Welcome to UTV BOARD - UTV Forum, Side by Side Forum

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more!

This message will be removed once you have signed in.

Jcherbert1

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Jcherbert1 last won the day on January 28

Jcherbert1 had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About Jcherbert1

  • Rank
    Newbie
  • Birthday
  • Location Bastrop, TX, United States

Profile Information

  • UTV Brand
    Hisun

  1. Power to the ignition switch has been verified, carbureted and fuel pump is working
  2. No I haven't.
  3. Not long. It's just a clip to ground the spark plug while it is removed and connected to the coil.
  4. I'm wondering if someone can help me with an issue that has brought me to my wits end with my 2008 Hisun UTV 500. This thing was running fine and it sputtered then died. I pulled the spark plug and there was no spark so I replaced the ignition coil, no luck. Then replaced the stator-magneto-pick up coil, still nothing. I then replaced the cdi with still no luck. I removed the wiring harness and went through it to look for any obvious issues and found only one, a capacitor at the rectifier connection which I replace as well with no luck. The spark plug was replaced today and same shit, nothing. The plug I have connected to an alligator clip and grounded to the engine. I know it has to be something simple but my simple mind cannot seem to figure it out. Any suggestions would help.