Quantcast
Jump to content

ArrowLobber

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

ArrowLobber last won the day on November 12 2019

ArrowLobber had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About ArrowLobber

  • Rank
    Newbie
  • Birthday September 26
  • Location Fayetteville, GA, USA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. ArrowLobber

    ArrowLobber

  2. Yes, it was the crankshaft positioning sensor. I bought on on eBay for $18 or so. Installed it and it ran like a champ.
  3. I'm new to this forum. I recently picked up a Hisun "Coleman" Trail Tamer 800 atv that was ran way too hard. I know this is a SXS forum but I'm trying to learn as much as I can about Hisuns and there is very little out there about the ATV's. I have done a complete engine rebuild, replaced the crank, con rods, pistons, rings, head gaskets, base gaskets. cam chains, U joints, front a-arms, replaced all rear pads, repacked trailing arm bearings. Replaced the rear diff with a used one, have a rebuild kit in the cabinet. Put it all together, no spark. Somehow got spark and fuel and it started and purred like a kitten. Pulled the exhaust off to replace the gaskets, replaced the battery and starting relay switch. Turns over but no spark and no fuel again. Have taken apart almost every connection and added grease, still nothing. So jumped on this forum to try and apply any learnings from here to my project. I'm about to pull all of my hair out and Ima already going bald. Any help and input is GREATLY appreciated. 2014 Coleman "Hisun" Trail Tamer 800
  4. I'm new to this forum. I recently picked up a Hisun "Coleman" Trail Tamer 800 that was ran way too hard. Trying to learn as much as I can about Hisuns. I have done a complete engine rebuild, replaced the crank, con rods, pistons, rings, head gaskets, base gaskets. cam chains, U joints, front a-arms, replaced all rear pads, repacked trailing arm bearings. Replaced the rear diff with a used one, have a rebuild kit in the cabinet. Put it all together, no spark. Somehow got spark and fuel and it started and purred like a kitten. Pulled the exhaust off to replace the gaskets, replaced the battery and starting relay switch. Turns over but no spark and no fuel again. Have taken apart almost every connection and added grease, still nothing. So jumped on this forum to try and apply any learnings from here to my project. I'm about to pull all of my hair out and Ima already going bald. Any help and input is GREATLY appreciated. Arrow Lobber


×
×
  • Create New...