Quantcast
Jump to content

Polaris Race News


utvman

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By rtate1050
      I know that this may be a bit outside the forum , but has anyone had any experience with all terrain wheelchairs ? I live on 5 sandy acres in Florida and am currently wheelchair bound. I have a power wheelchair but it doesn't work very well on my property . I.m looking at one that has rubber treads like a tank . It's pretty expensive so I was wondering if anyone had any experience or knows anything about them before I pulled the trigger.
      I do have aa side-by-side but can't get in and out.
      Thanks , Rich
    • By Randyh79
      Does the transmission share the crank case oil with the engine or does it have its own oil seperate from the engine?
    • By MOTORHEAD1959
      ATV just clicks when trying to start. Battery is good, has a new starter, and all the wiring looks good. any suggestions on where to go from here? thanks 
    • By Ermd ttk
      Hello friends,
      I got my ODES Ravager UTV yesterday and after a couple of hours of driving when I go downhill I heard a strange loud noise a couple of times, like a gear skipping or maybe something from the differential.
      It doesn't always happen and when it does it is heard for a few seconds and then it goes away and everything works normally, I'm worried if there could be some major malfunction or what could be the problem if someone can help me?
      Thanks a lot.
       
    • By malenurse13
      We just bought a used 2017 American Landmaster TW450. No hour meter that I can find, so not sure exactly how much it has been used. 
      The first 2 days we had it, the starter was a little sketchy, but it started after 2-3 tries. Sometimes when turning the key, we would hear a loud metal "clink" sound. Like the starter made contact, but didn't have enough power to turn. 
      THIS MORNING... Turning the key, we hear a single click sound. That's it. Even with a new battery, the starter is still doing the same thing. Both batteries (old and new) were reading 12.8 volts on volt meter. So I'm wondering what else could be going on? Any ideas on what to look for would be greatly appreciated...
      Thank you!
×
×
  • Create New...