Quantcast
Jump to content

Sign in to follow this  
utvman

PRP RZR Seats

Recommended Posts

Premier Racing Products (PRP) announces the release of their new suspension seat for the Polaris RZR side by side vehicle. The newest addition to the PRP line of suspension seats required a ground-up design for the frame, mounting bracket and seat latch location.

“Properly fitting a suspension seat in the Polaris RZR creates a few challenges,†[...]

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By johnpeter
      2017 polaris rzr xp 4 1000 eps - 608 miles On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/Lifted-2017-polaris-rzr-xp-4-1000-eps-608-miles/333792067884?

    • By johnpeter
      2018 Polaris RZR 4 Turbo On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/2018-Polaris-RZR-4-Turbo/164524898583?

    • By Brad Collins
      My side by side always " struggles " when reaching 40 kph. Almost like there's a govender. I cleaned the carb and removed the filter. Always there. The machine was lit up for a couple of months. I still operate it, just at lower speeds. Any help would be greatly appreciated on the issue. Thanks for your time.
    • By johnpeter
      2017 Polaris 1000 4 seater Turbo  On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/2017-Polaris-1000-4-seater-Turbo/224228870318?

       
    • By Logan
      Ok so I have a Polaris ranger xp 08 I think . I started it up no problem( never had any ) drove it out of the garage about 15 feet and let it idle for about 5 mins . Then it started to sputter , gave it some gas and it stalled out. Tried to start it a couple times but wouldn’t go. I figured gas was low, put some in but same thing . So I got the ether and took the air filter off sprayed it in and it fired right up but would stall out instantly.  So I tried it again and gave it some gas but same thing . Next I just sprayed and jus got enough to gas it back into the garage . But then I saw flames coming out of the air intake . Was able to put it out quick ( 10 seconds) just by blowing on it . Before anyone says to much starting fluid I know a little goes a long way . I didn’t hold it down and jus spray , only a quick burst twice before stalling out . But where do I go from here ? Engine not getting enough gas ? But then why was I able to start/drive/ and idle at first ? Now I can’t even get it started . Let me know what you think.


×
×
  • Create New...