Quantcast
Jump to content

Help needed for wiring UTV Led Lights


Recommended Posts

I have a Gator 550 UTV with two rows of seats and dump bed. I bought new UTV LED lights for front and back and have mounted them on the roof, no problem
I now need help hooking and running wires from lights to switch.
Does anyone know someone near Millbrook Al that could do this? If so, please give me contact info.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

It's not hard to wire them up yourself.

How do you want to turn them on.

I have a single light bar on front bumper. When I turn on main headlight switch AND bright, aka high beams, led lightbar is on. Dim lightbar is off. 

I don't have a individual switch just for the led light bar.

Easy to do. Just need a little wire, a relay, some crimp connectors, few zip ties.

If you want an individual switch to control the lightbar. Need the above plus a switch.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By buckrub
      Hey guys! Newbie here. I'm an old man who's better with plowing a mule (4-legged kind) than these newfangled beasts. I, and a friend of mine, just bought new Coleman sxs and are having to finish the assembly. I've been reading on this site and I'm falling on the mercy of you experts. The only way I'm an expert is that an "ex" is a has been, and a spurt is a drip under pressure. LOL First off, the 2 buggies have no ignition switches. They seem to mount on the dash, not the opening in the steering wheel shaft cover, so we ordered new ones that are supposed to fit. They are 8 inches long, and have a 4-wired white plugin which is slightly rectangled when looking at the end of the plug. The trouble is there's nothing to plug into. There is a three-wire grey plug close enough to reach the four-wire plug, but of course, they are not compatible. 
      Secondly, the blinker, light, ect. unit on steering wheel just spins around when touched. I see no way in heaven or earth to secure it. I've looked at a diagram on the Powersports site, but can't detect how it mounted. Fellows I'd be so grateful for any help with this. Me and my mule will even plow your garden for free, for your help. LOL 
       
    • By skittle021
      So I've got a Hisun 550 that I was doing some work on that required removing the CVT and it's housing. Upon attempting to reinstall the clutch, sheaves, etc, I found that the belt no longer fits - it's far too wide. None of the parts have been replaced, they're all OEM. Exactly the same parts as what I took off a few weeks ago.
      To be more specific, my belt is 1.25in wide, but the gap between the clutch and the primary sheave is only 7/8in wide. I'll include a few photos to explain.
      Has anyone ever experienced such a bizarre problem? Any help at all would be appreciated, I've been stuck on this for a month. I'm open to just about any suggestion.
      Photos: 
       





    • By moonrover
      Mine is overheated/burned/melt at connection with its wire connector, parts are ordered to replace both them.  This seems to be a common issue, and some of you already replaced it. I right now just connect the wires, so the fan runs  all the time whenever the initiation is on, but it's better let fan runs as needed with a working temperature sensor/switch. 
      Question: Does some coolant come out by removing the switch/sensor from radiator?  Or, is the threaded hole all the way inside radiator?   If the answer is yes,  I want to drain or extract  some coolant to make its level below the sensor before replacing it, so I don't make a mess with coolant spilled out 
      Thank you.  
    • By Chucky 1
      I purchased a new 2023 Landmaster UTV L4 in October of 2023.  UTV didn't seem to have as much power of the demo L4 that I drove but figured once it broke in it would be better.  After about a week the unit started bogging down backfiring and stopping.  Gas fumes really bad, wait a few minutes and it would start up again.  Brought it back to the dealer and after keeping it for a few weeks said he couldn't find anything wrong with it.  Got it back home and it started acting up again, brought it back to dealer a week later and he said he found couple things that might cause it to do run bad and he was able to replicate the issue but didn't really know what was wrong.  Got it back home again after being at dealer for several weeks and the unit started running bad again right away.  Brought it back to dealer and he went back and forth with Kohler about possible fixes but just checked somethings and try to swap a few parts but still runs bad.  I called Landmaster HQ to speak with someone about a refund and was told that was handled at the dealer level.  Dealer called Landmaster and they told him they didn't do refunds or exchanges especially with units that had problems.  The dealer is now trying to get a new engine to but I have not heard anything as of yet.  I did file complaint with Better Business Bureau and they accepted my claim and reached out to Landmaster.  The National Service Manager called me and said the he had been contacted by the BBB about the complaint and he would look into it.  I told him that I would just like to have my down payment of $2,000.00 returned and never mind the over $1,000.00 I have paid in notes for a UTV that I cannot even ride on without hoping it gets me around the neighborhood.  I have found out that the 2024 Landmaster UTVs will have Vanguard engines due to issues with the Kohler engines.  Very disappointed in what is "Proudly Made in the USA" and the way Landmaster has treated this disabled veteran! 
    • By Richard shepard
      I have a 2021 colman 400utv engine will start and idle, as soon as you hit throttle to move engine dies and will only start when you throttle it, let off throttle it dies, I replaced the injector and plug still the same, anyone have any other ideas
×
×
  • Create New...