Quantcast
Jump to content

2012 Polaris RZR Robby Gordon Edition


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By johnpeter
      2016 Polaris Ranger 570 4WD On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/166657642388?

    • By SwampTrapper
      This is my first buggy. I rode a Arctic Cat 500 manual for 19 years. My question is: with the engine running in Park and you rev the engine is the drive belt engaged and turning 🤷
    • By FloridaMan
      I have a 2012 Massimo MSU 500 that died. I found that it didn't have spark and the fuel pump wouldn't run. Checked all fuses and none were blown.
      Went through and replaced the ignition coil, HT lead and spark plug. Still no spark.
      Thought it could be the fuse/relay box because I didnt' know much about the machine at that point so I replaced it. No spark.
      Then I replaced the ECM just because I was running out of ideas. No spark.
      I removed the 9 pin connector and hardwired it making sure that they were no wires got swapped. Still no spark.
      Then I replaced the wiring hardness. In doing so, I replaced the 9 pin connector with new ones. I made sure all wires were matched up between the engine harness side and the other harness assembly. Still no spark.
      I have no other ideas what to do. My fuel pump doesn't kick on and I have no spark. I have 12V on the fuel pump, ignition coil and fuel injector, but no ground from the ECM control.  I unplugged the fuel injector and waited for a diagnostic code but nothing ever came in. It makes me think that the ECM isn't powering up. I've checked for 12V on pins 18 (purple wire) and 15 (white and black wire). I also checked for ground on pin 2 (black wire). All are good.
      I am out of options here and I have no idea what else it could be. I have all connections redone and are coated with dielectric grease. I've checked all easy things like fuses and making sure I have 12V in the right placed. I would appreciate any help.
    • By johnpeter
      2011 Polaris RZR 900 Xp On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/266702209616?

    • By Moos
      I replaced the fuel pump, ended up with a couple bad ones. This last one now worked fine for about 150 miles, now only works when its cool outside. (30-40). As soon as we hit 55 degrees, It will not run. Barely starts, runs rough, will not move. Any ideas? Another bad pump? Something else going on? Any help would be appreciated. Thanks.
×
×
  • Create New...