Quantcast
Jump to content

2012 polaris rzr 800


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By donny
      Hello I am new here but have had this machine for about 5 years. I am having issues with it surging and sometimes sounding like a small backfire thru the intake.  When putting in low, high or reverse it will struggle then go full power then struggle. It will only do the small backfire thing while in neutral reving it many times. Once in awhile it will throw a check engine light.  
      Parts replaced/checked:
        I have checked the valve lashing, timing and adjusted. Parts replaced are the coils, spark plugs, injectors, fuel lines, fuel pump, IAC sensor, TPS sensor, throttle cable, speed sensor, primary and secondary clutch and belt.
    • By Abermp
      I have a DesertCross 800 that doesn't want to stay in low, it pops out when I let off the gas. No problem with the other gears. What do I need to do?  Thanks.
    • By Gary Odom
      I bought a tracker 88sx crew in 2023. It has a whishing noise coming from the front end. Starts out low and gets louder as speed increases. Took it back to the dealer and they said it was normal on this model. Any suggestions as to what may be causing this.
    • By FloridaMan
      I have a 2012 Massimo MSU 500 that died. I found that it didn't have spark and the fuel pump wouldn't run. Checked all fuses and none were blown.
      Went through and replaced the ignition coil, HT lead and spark plug. Still no spark.
      Thought it could be the fuse/relay box because I didnt' know much about the machine at that point so I replaced it. No spark.
      Then I replaced the ECM just because I was running out of ideas. No spark.
      I removed the 9 pin connector and hardwired it making sure that they were no wires got swapped. Still no spark.
      Then I replaced the wiring hardness. In doing so, I replaced the 9 pin connector with new ones. I made sure all wires were matched up between the engine harness side and the other harness assembly. Still no spark.
      I have no other ideas what to do. My fuel pump doesn't kick on and I have no spark. I have 12V on the fuel pump, ignition coil and fuel injector, but no ground from the ECM control.  I unplugged the fuel injector and waited for a diagnostic code but nothing ever came in. It makes me think that the ECM isn't powering up. I've checked for 12V on pins 18 (purple wire) and 15 (white and black wire). I also checked for ground on pin 2 (black wire). All are good.
      I am out of options here and I have no idea what else it could be. I have all connections redone and are coated with dielectric grease. I've checked all easy things like fuses and making sure I have 12V in the right placed. I would appreciate any help.
    • By johnpeter
      2011 Polaris RZR 900 Xp On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/266702209616?

×
×
  • Create New...