Quantcast
Jump to content

Radiator Temp Sensor


venery99
 Share

Recommended Posts

Does any one know of an aftermarket temperature sensor for the radiator in the Joyner Trooper? I think my sensor has failed open because the radiator fan is always on high from when I first start it up. I replace the relay thinking that is was stuck open, but that didn't help.

Link to comment
Share on other sites

Does any one know of an aftermarket temperature sensor for the radiator in the Joyner Trooper? I think my sensor has failed open because the radiator fan is always on high from when I first start it up. I replace the relay thinking that is was stuck open, but that didn't help.

Not sure, well pretty sure, the fan runs full speed all the time. It runs during the start up and once the engine is running, it runs. Only has one speed. go to parts and piece and find the schematic and download it.

Kinarfi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By dmadline
      500s SxS won't start. Battery is good.
      The relays are clicking but will not turn over. It is cold here -10° Fahrenheit.  Looking for help to figure out what's going on. Thanks,
       
    • By ShugBear
      Coleman 550 2019 UTV  wont start.
      I have changed the spark plug working fine with test, All gas has been changed plus added Sea Foam, Change fuel injector, fuel pump is pumping and works, Still will not fire, Need Help Please. Thank you 
       
    • By CYJSP2009
      Hello Everyone
      Brand new Joyner  CV AXLES are waiting to be unloaded at LA port and then be sent to warehouses in  Charleston, TN ,   BALTIMORE, MD  and Groveport, OH. Estimate they will be available for shipments to end customers in about 2-3 weeks. 
      These CV AXLES  are ordered in February this year and now it is middle July.  Very long time to get these parts.  Qty for each model is not big. Detail as below: 
      S/N                  Part No.                                       Description                    Charleston, TN     BALTIMORE, MD       Groveport,  OH        Total
      1            D650.03.02.02.00            650 Sand Spider Rear left              3                                     2                                           3                                   8
      2            S650.03.02.02.00             650 Commando Rear                       7                                     6                                          10                                23
      3            TR1100.03.01.03.00       TR1100 Front                                      3                                     3                                            4                                  10
      4            D650.03.02.03.00           650 Sand Spider Rear Right          3                                     2                                           4                                    9
      5            S800.03.02.02.00-R2    800 R2/4 Rear Shaft                         4                                     4                                            6                                  14
      6            TR1100.03.02.03.00     TR1100 Rear                                          6                                    5                                             9                                  20
      7            S650.03.01.02.00            650 Commando Front Left            3                                    3                                             4                                   10
      8            S650.03.01.03.00            650 Commando Front Right         3                                   3                                             4                                    10
       
      Below items are also available.  These items can be shipped in days
      CAGE:
      1. 800 Renegade R2/R4 Front outer cage  ---  5 pieces   
      2. 800 Viper SV1100 Drive shaft rear Left outer cage --- 5 pieces
      3.  800 Viper SV1100 Drive shaft rear left inner cage --- 3 pieces
      CV BOOT:
      1.    650 Commando Left Front / 650 Commando Right Front /650 Sand Spider Rear Left / 650 Sand Spider Rear right /  OUT CAGE            2 pieces                  
      2.    650 Commando Rear OUT CAGE              1 pieces                    
      3    Trooper Front / Trooper Rear / 800 R2 R4 Rear  OUT CAGE        2  pieces                   
      4    650 Commando Left Front / 650 Commando Right Front  INNER CAGE          1 pieces                    
      5    650 Sand Spider Rear Left /  650 Sand Spider Rear right INNER CAGE            1 pieces                    
      6    650 Commando Rear INNER CAGE           1 pieces                    
      7    Trooper Front / Trooper Rear / 800 R2 R4 Rear  OUT CAGE  INNER CAGE            2 pieces                    
      Anyone who need above items please contact me at  [email protected]  Thanks. 
      Other Joyner items needed, you can also contact me and I will try to help. 
      Have good day
      Casey / Leaf Asia 
      2021-07-20
       
       


    • By Bobcatski
      This is a new problem for my 3400. When plowing, it shifts into reverse with no problem. When I try to shift to high or low is when it’s hard, sometimes VERY hard to get it in gear. What’s up?
    • By BeachBuggy
      Massimo Buck 250 less than a year old.  900 miles on it.  Live on beach in TX...i.e. corrosive salt air and normally mild temps.
      The story - one day, it randomly quit on idle and was tough to restart.  Next day, it occasionally cut out for 1-2 seconds while driving, then catch back to normal throttle.  Pumped gas pedal, not sure if that helped it catch.  Added some marine sta-bil and filled tank.  Ran well after that for a day.  Following day, wouldn't start.  Turns over, cranks, but won't start.  When it quit on idle that was the first time driven since we did have a freeze of ~25 degrees.
      Full charge on battery. No spark.  Changed plug and still no spark.  Fuses look good, but fuse connection box has some loose clasps and spade were corroded. I bent clasps best I could and used dielectric on spades re-inserted.  Cleaned and checked every connection I could find.  Don't have a card reader to hook up, but did swapped ECU just to check that, and no change...after swapping ECU the engine light now stays on.  Previously blinked and then goes away.
      Under warranty but service place is 2 hrs away. 
      thanks!
       
  • Gallery Images

×
×
  • Create New...