Quantcast
Jump to content

pete42

wiring problems

Recommended Posts

Hi folks just purchased a 08 renegade the guy said he put newwireing harness on it but couldn't get it started any one with a good diagram or how tos no start no wire to fuel pump no power a ecu??? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks plumber found out mine it updated to the 09 wiring harness so far I have most engine relays getting power fuses good but the wire for starter silinoid not sure the only wire there is yellow with a round connection not push on type also my new ecu is sparking if touches frame my fuel pump not coming on on key switch 4 wires big red wire hot small red white stripe hot purple wire not hot white wire not hot?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Purchased this new harness jmcmotors i have checked for polarity on fuse relay panel 4 out of 6 fuses don't have polarity (fan fuel ignition guages) in 2009 Manuel it shows 7 fuses in panel not 6 but this harness has 6 1 relay has no polarity (fan)the gages don't cycle no power fuel pump no power starter silinoid? I don't know if this harness will work

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update found a black wire that need to be on positive now all fuses are working still no start and gauges are not cycling like before ? Fuel pump still not working does any have a clue what it is I think I'm close.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update found cut wire in new harness what gives ?gages light up cycle over mph tach working no oil no volts no temp ?? And it idles nice no high end power? Any help appreciated ??? Any one there?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • renegade part wanted

      We are looking for good used/new ecu for 2009 joyner renagade 800cc with 3-cyl Chery engine............p/n#5WY5102E...........please let us know if anyone has Thanks "Scotty" Wcmotorsports.ca

      By Scott Cerny, in Joyner UTV SxS Forum

      • 2 replies
      • 77 views
    • Massimo no start

      2017 msu500 efi. Has spark and fuel. Valves are within clearances.  Leave key on I get a 118 code. Ect sensor? Could this keep it from starting Old plug was black

      By Swampdonkey, in Hisun UTV SxS Forum

      • 9 replies
      • 814 views
    • Joyner trooper electric power steering for $200..

      I made my own electric power steering for my Joyner trooper..I bought a steering column out of a 02 satern vue for $80 at a junk yard..then bought a wiring kit off of eBay for another $80. And made the steering arm...the wiring kit even came with a adjustable nob..

      By Tobie1987, in Joyner UTV SxS Forum

      • 23 replies
      • 1,770 views
    • Joyner Trooper Power Steering

      I had been wanting to install power steering on my T4 for years so I went to the salvage yard last weekend and bought a complete column (minus airbag) out of a 2009 Nissan Versa for $125 with the ECU. It was a fairly simple install. The long shaft that fits to the Joyner steering rack actually fit perfectly into the Nissan column. Had to weld up a U joint on the Nissan column to make it a straight shaft and fab up one simple bracket. Connect power and ground plus a switched 12v and now I can steer with one hand!  

      By mixfixdave, in Joyner UTV SxS Forum

      • 0 replies
      • 123 views
    • hisun 800 intake backfire/no start

      I am working on a friends hisun 800. he said whenever you transport it on a trailer it takes forever to start and he has to floor it to get it to start. he also said it wouldn't go over 30mph like it was being held back. I get it to my house try to start it and all im getting is backfire through intake. I checked spark it was good. I know its a no no but I sprayed a small shot of starting fluid in airbox to see if it would start and it backfired and lit the fluid on fire. currently I am wondering if the valves may be out of adjustment anybody have any suggestions or help would be greatly appreciated.

      By huey224, in Hisun UTV SxS Forum

      • 2 replies
      • 146 views
×