Quantcast
Jump to content

Sign in to follow this  
utvman

Rock Crawling and Drifting at the Off Road Expo

Recommended Posts

W.E.ROCK and Side X Side Super Jam will have combined Demo shows 2x on Friday, 4x on Saturday and 3x on Sunday. There will be two 70×100 demo areas next to each other (30′ fire lane in between them), one area will be for the drifting, configuration will be a figure 8 with 1 [...]

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By Brad Collins
      My side by side always " struggles " when reaching 40 kph. Almost like there's a govender. I cleaned the carb and removed the filter. Always there. The machine was lit up for a couple of months. I still operate it, just at lower speeds. Any help would be greatly appreciated on the issue. Thanks for your time.
    • By Logan
      Ok so I have a Polaris ranger xp 08 I think . I started it up no problem( never had any ) drove it out of the garage about 15 feet and let it idle for about 5 mins . Then it started to sputter , gave it some gas and it stalled out. Tried to start it a couple times but wouldn’t go. I figured gas was low, put some in but same thing . So I got the ether and took the air filter off sprayed it in and it fired right up but would stall out instantly.  So I tried it again and gave it some gas but same thing . Next I just sprayed and jus got enough to gas it back into the garage . But then I saw flames coming out of the air intake . Was able to put it out quick ( 10 seconds) just by blowing on it . Before anyone says to much starting fluid I know a little goes a long way . I didn’t hold it down and jus spray , only a quick burst twice before stalling out . But where do I go from here ? Engine not getting enough gas ? But then why was I able to start/drive/ and idle at first ? Now I can’t even get it started . Let me know what you think.
    • By Robbie Wyre
      I'm working on a 2005 Cub Cadet side by side and I'm trying to remove the front two axles.  I have a slide hammer puller on the inner joint and with all my strength they will not budge.   Anyone have the same issues and is there something I'm missing or a trick of some sort to pull these out?   Any suggestions please and thank you.
    • By DeWayne Stanley
      Got a new RTV XG850 Sidekick and wanted to know if anyone have any problems with theirs. 

    • By Jarrettj88
      I have a joyner trooper think 2007 model 1100cc and it will turn over but not getting any fire. Put new coil on it new crank sensor and when I check the plug going to my coil pack with test light it shows that it don't Have power and seems to be saying there's no ground either. Mine has 3 wires black,white,and orange


×
×
  • Create New...