Quantcast
Jump to content

lockbob

new dude to this board

Recommended Posts

2009 R4 wants to run high rpms at start. Do the 3 on/off then start to re-set computer. Sometimes works but never corrects the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By nascarcamshaft
      I have a 2009 Trooper that when I first start it it runs great but after about a min it starts to cut out under acceleration but clears out when it gets revved up.  I downloaded the manual from   Joyner-usa.com   but it doesn't help much,  Mine doesn't have a OBD port on it and my son who is a mechanic said he can wire one in if we have a wiring diagram for the CPU but the wiring diagram of the CPU that is in the manual is for a 3 cylinder engine.  The manual talks about a MIL light that can flash out a code but I don't know where that is and even if I did find it they  don't tell me how to read it.  I have tried the coil and the map sensor and that didn't help I checked the TPS and it checks OK.  I emailed Joyner and all I got from them is there should be a OBD port on it and then they said they checked and found some don't have it,  No help from them. Anybody run into this problem or know were I can turn to get some help on this, even a good wiring diagram of the CPU would be a big help.
      Thanks for you help
    • By Whisper Snowbird
      Fuel pump runs but nothing is getting tô it. I tried putting a vacuum on the outlet hose of pump and it wouldn't pull anything. This machine sat for a year and a half unused. Is there a way to prime the lines?  What could be the cause of the fuel not getting tô the pump? 
    • By Whisper Snowbird
      Can anyone help me find the right oil filter replacement for my machine? I dont want to buy a chery filter. 
    • By Swampdonkey
      2017 msu500 efi. Has spark and fuel. Valves are within clearances.  Leave key on I get a 118 code. Ect sensor? Could this keep it from starting
      Old plug was black
    • By Whisper Snowbird
      I need to adjust my valves. But I can't find any specs that tell me the valve clearance. Can someone help me?  1100cc chery


×
×
  • Create New...