Quantcast
Jump to content

Paiute3

Rocky Mountain Jamboree

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By johnpeter
      2009 Polaris Ranger On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/2011-Polaris-RZR-570-razor-side-by-side-atv-utv/143811001178?

    • By Joe Toup
      There is a lot of great info also being passed around on this FB page of anyone is interested.  This is where I found the post for the real-time software and reader. 
       
      https://www.facebook.com/groups/187829158450490/?ref=share
       
    • By Anthony Butler
      So my rear diff lock cable is seized on a 2009 trooper 1100 T2 . How do i remove the end that goes into the diff ? 
    • By Joel Goldsney
      2009 Hisun 700.... previous owner did a number of changes. This part is under the driver's seat but not attached  to anything.
      Is this the old fuel pump?
    • By Joel Goldsney
      Wasn't sure exactly how to title this thread as I have a few issues with my newly acquired hisun UTV. Hopefully going to consolidate all the issues in one thread. 
      I purchased from a guy who  had rebuilt the engine  replaced the fuel pump as well as re-done the front end. He had the unit running and driving when it quit and would not start. He got frustrated and decided no more projects and sold it to me.  Unit is in excellent condition physically.....hardly any scratches on the plastics. All in all its a good unit with the following issues/symptoms
      1) Mis fire and stalling out when revved
      Well as you can see by the title of the first issue I managed to get the unit running.  Seems that the battery was very weak. I charged the unit and it fired up fine.  The engine seems to stutter and misfire when revved and once the unit warms up it stalls out. I think it's a fuel issue as if I give it a shot of ether it starts back up.  
      Additional Note: Revving engine in Neutral  seems to cause indication to flicker and occasionally the reverse light comes on  which seems to kick in the reverse rev limiter. Have also hade this happen when driving around. Reverse Light flickers and revs get cut. 
      2) Fuel line configuration.
      When he replaced the fuel pump he got creative with the tubing and removed the "small fuel tank" 
      (See pictures)
      Not sure  what the purpose of this tank is but would love some pictures of a stock set up so I can  put everything back together correct.

       
      3) Issues engaging in gear
      The unit seems to have issues going in to gear...I will move the shifter in place  but the gear won't engage and the lights don't indicate correct. It takes a few tries to engage and sometimes it grinds a bit 
      4) Rack and pinion slipping
      This problem is probably a simple replacement fix...when turning to the right with the vehicle not moving the steering just slipps and turns without turning the tire. I believe I just need to replace the rack and pinion but if there is something else please let me know.
      Any insight or tips on resolving any of these issues would be much appreciated.


×
×
  • Create New...