Quantcast
Jump to content

2014 POLARIS RZR 800 LE EPS


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By donny
      Hello I am new here but have had this machine for about 5 years. I am having issues with it surging and sometimes sounding like a small backfire thru the intake.  When putting in low, high or reverse it will struggle then go full power then struggle. It will only do the small backfire thing while in neutral reving it many times. Once in awhile it will throw a check engine light.  
      Parts replaced/checked:
        I have checked the valve lashing, timing and adjusted. Parts replaced are the coils, spark plugs, injectors, fuel lines, fuel pump, IAC sensor, TPS sensor, throttle cable, speed sensor, primary and secondary clutch and belt.
    • By DLJ
      Have a Hisun 800 it runs for about 35 minutes then stalls. Crank's over but has no spark. Let it sit for 15 to 20 minutes and it starts and runs again for about 35 minutes. Changed the CDI / ECU controller and still does it.
    • By Kidrock
      I got a 2014 bennche bighorn 700 efi it gets fire it’s getting gas but just won’t start up and half way backfires through the air box what would cause that problem I need all help I can get please and thanks
    • By johnpeter
      2011 Polaris RZR 900 Xp On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/266702209616?

    • By Moos
      I replaced the fuel pump, ended up with a couple bad ones. This last one now worked fine for about 150 miles, now only works when its cool outside. (30-40). As soon as we hit 55 degrees, It will not run. Barely starts, runs rough, will not move. Any ideas? Another bad pump? Something else going on? Any help would be appreciated. Thanks.
×
×
  • Create New...