Quantcast
Jump to content

downrb92

Joyner 650 San spider ignition switch

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By mixfixdave
      I had been wanting to install power steering on my T4 for years so I went to the salvage yard last weekend and bought a complete column (minus airbag) out of a 2009 Nissan Versa for $125 with the ECU.
      It was a fairly simple install. The long shaft that fits to the Joyner steering rack actually fit perfectly into the Nissan column. Had to weld up a U joint on the Nissan column to make it a straight shaft and fab up one simple bracket. Connect power and ground plus a switched 12v and now I can steer with one hand!

       
    • By Yourname
      Hi everyone new to utv board
      I have a 2012 Joyner R2 im having a loss of power unit idles fine and starts right up but bogs down around 2000 + rpms unit will then begin fluctuating high rpm low rpm Repeatedly under throttle  it’s  almost like it’s in a limp mode fuel line will stiffen and go back loose again I can see the pump look like it’s cutting on and off while this is happening  I I have changed all vacuum lines fuel lines changed FPR and fuel pump And also the injectors  and I have swapped out the TPS sensor 
    • By Karla Phelps
      A arm bushings needed for a 650 Joyner 2005
    • By DirtGrl
      Hey guys! My throttle cable broke in its housing. Can anyone tell me what aftermarket cable would work for a 1100 renegade Joyner?
      TIA
    • By Chad Rice
      HELP - my wife and i just bought a 2013 joyner trooper 1100 and we rode for 2 evenings with no problems. Went to ride last night and all of a sudden it acted like something was catching up and it didn't want to move easily. Whatever it was must've broke and now it moves with no problem but is making a rubbing/grinding noise somewhere in the backend. Could it be wheel bearing, differential, or something in cv shaft. Any info or similar experiences is appreciated. 
  • Similar Tagged Content



×
×
  • Create New...