Quantcast
Jump to content

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By PierceIt
      Hi everyone - I was driving my 2017 Cub Cadet Challenger 750 EPS today on the ranch when it dies on me. It started right up - and then as i was driving after about 50 feet the engine just turned off. It was running perfect before it cut out on me. No alarms, no weird sounds or smells. It just turned off. 
      When I turn the ignition key, the starter cranks away and the battery and starter turns fast and strong - but the engine doesn't start.
      I've confirmed gas flow to the carb - that the fuel filters are clean and clear. I've replaced the spark plug with a brand new one. I checked every fuse with a meter. I have confirmed air filters and airflow are good. 
      But the darn thing cranks away without the engine even making a sputter or even attempting to fire.
      Is there a kill switch somewhere that could have been tripped? I checked the seatbelt sensor, the brake sensor, and parking gear sensor - all are working and i'm in Park, pressing down on the brake, and have the seatbelt latched when i try to start. but - nada!
      It acts like it isn't getting a spark. but like i said i put in a new spark plug. I have a feeling there is a sensor or an electrical kill switch somewhere that tripped. 
      open to any ideas.
      thanks all
      Pierce
    • By johnpeter
      2018 Polaris RZR 4 Turbo On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/2018-Polaris-RZR-4-Turbo/164524898583?

    • By David Trost
      Interesting problem.   My Massimo runs great - but when the fuel level drops just a bit, it just stops.    It restarts easily, but I have to keep my foot on the accelerator pedal.   When I top it off with gas, it again runs fine.   I already replaced the fuel pump, but that didn't work.
      Thanks for your help!
    • By johnpeter
      2017 Polaris 1000 4 seater Turbo  On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/2017-Polaris-1000-4-seater-Turbo/224228870318?

       
    • By Logan
      Ok so I have a Polaris ranger xp 08 I think . I started it up no problem( never had any ) drove it out of the garage about 15 feet and let it idle for about 5 mins . Then it started to sputter , gave it some gas and it stalled out. Tried to start it a couple times but wouldn’t go. I figured gas was low, put some in but same thing . So I got the ether and took the air filter off sprayed it in and it fired right up but would stall out instantly.  So I tried it again and gave it some gas but same thing . Next I just sprayed and jus got enough to gas it back into the garage . But then I saw flames coming out of the air intake . Was able to put it out quick ( 10 seconds) just by blowing on it . Before anyone says to much starting fluid I know a little goes a long way . I didn’t hold it down and jus spray , only a quick burst twice before stalling out . But where do I go from here ? Engine not getting enough gas ? But then why was I able to start/drive/ and idle at first ? Now I can’t even get it started . Let me know what you think.
  • Similar Tagged Content



×
×
  • Create New...