Quantcast
Jump to content

Sign in to follow this  
UTVBoard News

Johnson Valley Land Use Issue

Recommended Posts

Please Read! This is not an “overwhelming” or “dry” press release. This is from my experience at the Scoping Meeting Friday, December 5th, 2008. At the end I will ask for you to ACT…and give you suggestions on how. ~Charlene~

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By Gerald Dillman
      Looking for a output shaft for a Joyner trooper t2. Went to move the buggy after sitting all winter and it appears the out put shaft that drives the rear wheels broke off inside the transmission so looking for the shaft or a complete transmission if someone has one
    • By Chick Collins
      What has been your experience with Odes, Mike Smith or the Comrade?
    • By kandlinaz
      Well, after a bad experience with repairs to our Trooper, Lloyd tore into the engine himself. We originally wanted to save time by hiring the engine rebuild out, but that bit us square in the butt. Remember the discussion about Silverbullet motorsports in Yuma??
      Stay tuned....we'll let you know what happens. 
      Has anyone rebuilt the engine in these troopers?
    • By Dwight
      Hi new to the Joyner trooper family just purchased a 2008 trooper, however the speedometer , coolant temp and voltmeter are not working I was hoping it was a continuity or ground issue but the copper is testing good, it appears the voltmeter is bad as my fluke works off the plug-in behind the gauge, tested the water temp sensor have 5 volts arriving, and approximately 3000 ohms on sensor cold no idea what I should get. As far as the speedometer have no idea how to test again copper seems to have good continuity. Any help would be greatly appreciated.  Thanks Dwight 
    • By skipa05
      Having issues with the brake safety switch. Want to check it and clean it, but I cannot find it!


×
×
  • Create New...