Quantcast
Jump to content

joewinsor

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

joewinsor last won the day on May 25

joewinsor had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About joewinsor

  • Rank
    Newbie
  • Location Little Valley, NY, USA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. joewinsor

    Slow 2017 HiSun Strike 250

    That looks exactly like mine. Doesn't make sense the fuel gage does not work. I'm guessing float must be stuck. I did check it out briefly this evening. Plug on pump looks good. I have to get a tool to remove retainer, but I tried fishing a coat hanger thru filler into tank thinking I might poke free a stuck float but nothing happened. I can't believe the digital gage would be bad. It's a brand new UTV.
  2. joewinsor

    Slow 2017 HiSun Strike 250

    Great! Thank you Matt. Probably wont get to it until the weekend. I will let you know. thanks, Joe
  3. joewinsor

    Slow 2017 HiSun Strike 250

    Another separate issue is the gas gauge shows 1/4 tank when it's full. Any thoughts Matt? Anyone?
  4. Dummy me. I was pulling my hair out on this problem for no reason. If I was a safe driver and wore my seatbelt I would have already solved this, LOL. I simply took a ride with my seatbelt on. Problem fixed, goes as fast as I need now. For the heck of it, I did unplug the seatbelt indicator wire and it lets the vehicle go full speed also. So, to recap, apparently there is a speed limiter with the seatbelt indicator.
  5. joewinsor

    Slow 2017 HiSun Strike 250

    Yep! Dummy me. If I was a safe driver and wore my seatbelt I would have already solved this, LOL. After I read your suggestion, I simply took a ride with my seatbelt on. Problem fixed, goes as fast as I need now. For the heck of it, I did unplug the wire and it lets the vehicle go full speed. So, to recap, apparently there is a speed limiter with the seatbelt indicator. Thanks for the tip Matt.
  6. joewinsor

    Slow 2017 HiSun Strike 250

    Hi Matt. I have been reading this thread and I think I have a similar issue. I bought a new HISUN HS400 EFI recently. Still in break-in period with about 15 miles on it. This thing starts and runs just fine, like new, but at about 12mph it sputters/stumbles/boggs and does not want to go any faster than 12MPH. Does not sputter in neutral and revs very well in Neutral. Any thoughts on what is wrong?
  7. I bought a new HISUN HS400 EFI recently. Still in break-in period with about 15 miles on it. This thing starts and runs just fine, like new, but at about 12mph it sputters/stumbles/boggs and does not want to go any faster than 12MPH. Does not sputter in neutral and revs very well in Neutral. Any thoughts on what is wrong?


×