Quantcast
Jump to content

oakhill

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

oakhill's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

1

Reputation

  1. I'll look at that. Thanks for your help.
  2. which wire in the fuel pump connector is the ground wire?
  3. My fuel gauge never worked. I've taken great pains to make sure the gauge is lined up according to the manufacturer's advise, hose connections pointing toward the drivers seat and the electrical connector pointing toward the front of the UTV. The pump is new, the float looks solid. I can see the float raise when i put it in a full tank of gas. the fuel gauge works when I take the pump out of the tank. I was wondering if perhaps the brass contacts on the float are not touching the contact on the float arm because of a little bit of play in the float arm? I'll also check my wiring for a broken wire or bad ground. Would you happen to have a drawing of how the wires are made up in the plastic connector? Thanks for all your help.
  4. I purchased a 2015 Hisun HS500 UTV used, and the only thing wrong with it is the fuel gauge does not work. When the fuel pump is in the tank, the gauge always reads empty. When I remove the fuel pump from the tank and manually move the float, the gauge works as it should. When the fuel pump is in the tank, it sounds like the float is hitting something in the tank. I checked the tank and there seems to be no obstructions in the tank. I figured the float arm was too long so I cut 1" off the length of the rod and reconfigured the float. I put it back in and the same thing happens: the gauge shows "empty". I have made sure the fuel pump is in the proper direction with the inlets pointing toward the driver side and the electrical connection is pointing toward the front of the vehicle. We don't have a Hisun dealer locally and all the dealers away from here, including the plant in Texas, have no suggestions other than what I've tried. Please help.
  5. I purchased a 2015 Hisun HS500 UTV used, and the only thing wrong with it is the fuel gauge does not work. When the fuel pump is in the tank, the gauge always reads empty. When I remove the fuel pump from the tank and manually move the float, the gauge works as it should. When the fuel pump is in the tank, it sounds like the float is hitting something in the tank. I checked the tank and there seems to be no obstructions in the tank. I figured the float arm was too long so I cut 1" off the length of the rod and reconfigured the float. I put it back in and the same thing happens: the gauge shows "empty". I have made sure the fuel pump is in the proper direction with the inlets pointing toward the driver side and the electrical connection is pointing toward the front of the vehicle. We don't have a Hisun dealer locally and all the dealers away from here, including the plant in Texas, have no suggestions other than what I've tried. Please help.

×
×
  • Create New...