Quantcast
Jump to content

Differential Parts Needed


codyjo
 Share

Recommended Posts

HI ALL

Started to upgrade the rear diff & when I opened it up I have broken pin that holds the Spider gears in.

Does anyone have one that they would want to sell? It would be the one with the big end and groove for the screw.

Thanks

Jeff

If you can't find one, let me know and you can send the broken one to me and I'll see if I can make one for you.

Lenny

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By Kevin M
      Hello all. I am new to this forum and new to SxS in general. I recently purchased an 16 Odes Dom 800 with the issue of a prominent knocking noise at idle and it’s very jerky in forward and reverse gears. It does not sound like an engine knock. I bought it cheap knowing about this problem with hopes of it being a cheap and fairly easy fix that I can do myself. Would a bad belt be the cause this symptom? I’m looking for a starting point to begin diagnosing and fixing the problem. I recorded a video of it but am not sure if I can post it on the forum. Any help is greatly appreciated.
    • By Blake333
      Hey guys. I have a 2020 rebel west rlx1500. Does anyone make or offer different ratio front and rear diff gears? I’ve searched the web but not a lot of info about it. I’m wanting to lower the gear ratio and run taller tires. Thanks in advance.
    • By Dan_Lockwood
      I'll post pictures next week on my rebuild, which I have completed successfully...👍 
       
      It says someplace limited slip rear dif. On my hoist both tires turn at the same time, same direction. The problem I have is that on hard pack, they stay locked up and I'm digging up my driveway on sharp turns. I'm sure in the summer on turf, I'll have holes in my yard. It acts like a solid live axle on a small ATV. 
      There's a wire running to the rear diff that I thought was the lock up for the rear end. But it's locked all the time. 
      Question, how is it supposed to work? Is it supposed to slip under hard turns etc?
      I'll have to do something to disengage it for the summer, options, thoughts?
      Thanks in advance, Dan 
    • By Vaz478
      I have a 2021 Coleman 400 from TSC. Got it slightly used with 20 hours on it. 

      Started from scratch with oil change
      Iridium Spark plug
      fuel filter 
      Is there a diagram anywhere that shows where all of the grease fittings are at to make sure that I don’t miss any?
       On the rear brake it seems to be engaged slightly when moving. The parking brake is not set and released, do I need to start looking at the caliper to see if it can be adjusted to open it slightly or is that an E brake adjustment? Not sure and wanted to get opinions before I start jumping into things I don’t need to! It’s just engaged enough to make a slight squeak. 
      Any suggestions are most welcome. 
      Thanks
    • By robwork9
      Hopefully someone out there is a T-Boss 410 electrics expert or a Massimo mechanic is viewing this. I parked my 410 and it was working great. I came back a week later and attempted to crank it and nothing. Turned the key and no power. Figured it was a bad/low battery so I charged it. Still nothing. Attempted to jump start it and still nothing. Usually when I put the key in and turn it to the first position, the display comes on and I hear the ECU and other items boot. Now it is doing nothing. 
      I slowly went through the electrical system and found the main fuse attached to the starter relay, part 71602 (pic 1) blown. I figured replacing this fuse would fix my problem. It didn't. I then ordered a new starter relay thinking maybe that part had gone bad and caused the fuse to blow, but a new relay did not fix the problem. 
      I have found a work around for starting the machine. If I take one of the purple/black leads (pic 2) and insert one of them in the bottom right of the starter relay (pic 1 and 3) then the machine will get power even with the key in the off position.  I'm bypassing something but don't know what. I can use my right hand to hold the wire against the lower right of the starter relay, reach over and hold the brake with my foot, then take my left hand and turn the key and it will crank. As soon as I remove the wire from the relay the machine shuts down. I have even removed the power distributor box and it will still get power when I touch the wire to the relay. Of course this is not the way it should work but if I can't solve this problem somehow I may just have to rig a connector to the relay and bypass whatever is causing the electrical issue. Massimo has told me the purple/black wires on my model are not used.
      Any help in figuring what my problem may be or other items I can try?
      v/r,
      Rw
       



  • Gallery Images

×
×
  • Create New...