Quantcast
Jump to content

Whazzuuuuuppp fellow utv'ers


crashjunkie1980

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By malenurse13
      We just bought a used 2017 American Landmaster TW450. No hour meter that I can find, so not sure exactly how much it has been used. 
      The first 2 days we had it, the starter was a little sketchy, but it started after 2-3 tries. Sometimes when turning the key, we would hear a loud metal "clink" sound. Like the starter made contact, but didn't have enough power to turn. 
      THIS MORNING... Turning the key, we hear a single click sound. That's it. Even with a new battery, the starter is still doing the same thing. Both batteries (old and new) were reading 12.8 volts on volt meter. So I'm wondering what else could be going on? Any ideas on what to look for would be greatly appreciated...
      Thank you!
    • By buckrub
      Hey guys! Newbie here. I'm an old man who's better with plowing a mule (4-legged kind) than these newfangled beasts. I, and a friend of mine, just bought new Coleman sxs and are having to finish the assembly. I've been reading on this site and I'm falling on the mercy of you experts. The only way I'm an expert is that an "ex" is a has been, and a spurt is a drip under pressure. LOL First off, the 2 buggies have no ignition switches. They seem to mount on the dash, not the opening in the steering wheel shaft cover, so we ordered new ones that are supposed to fit. They are 8 inches long, and have a 4-wired white plugin which is slightly rectangled when looking at the end of the plug. The trouble is there's nothing to plug into. There is a three-wire grey plug close enough to reach the four-wire plug, but of course, they are not compatible. 
      Secondly, the blinker, light, ect. unit on steering wheel just spins around when touched. I see no way in heaven or earth to secure it. I've looked at a diagram on the Powersports site, but can't detect how it mounted. Fellows I'd be so grateful for any help with this. Me and my mule will even plow your garden for free, for your help. LOL 
       
    • By Steve Toney
      Hello, my name is Steve and just signing up.  Bought my first UTV yesterday.  It is a Massimo T-Boss 550.  
    • By SafeSledBryan
      Hey guys! My name is Bryan and i am the owner and creator of Safe Sled. Not some crazy corporate backed recovery product, but just some guy with an idea. 
       
      4 years ago, I suffered 11 strokes, and am now 50% paralyzed on the left side of my body. I am unable to work a normal job anymore. I was working on the sled 2 years before this all unraveled. My wife told me to keep working on it since i was pissing her off staying home and doing nothing.
      I still plan on improving and implementing different ideas as the product’s revenue continues to grow.
      if the sled is appealing to you, please check out my website, safesledoffroad.com
      Safe Sled Website
    • By Timpiker
      My UTV is a few years old and gets very little use.  I just noticed the drive belt slapping the plastic guard and making some noise.  The manual tells me how to replace it but not how to tighten it.  Apparently, there is no adjustment.  Does anyone know if there is an adjustment?  Is the belt supposed to have a lot of slop in it?
×
×
  • Create New...