Quantcast
Jump to content

Sign in to follow this  
utvman

SXS Nationals Round 7

Recommended Posts

Running down the final few rounds of the SXS Nationals this week the Dirt Alliance crew is kicking off round 7! The SXS Nationals have been moved to the Perris Auto Speed Way to conpensate for the huge amount of growth that they have received this year.

Be sure to check out some of the [...]

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By coryallen
      Hello,
      I have a  question that I cannot seem to find the answers for:
      1) Where can I download the service manual? 
      Thanks 
       
      Edit:  Talked to Matt over at https://warriorsoffroad.com/ and he answered most of my questions!!
    • By Budmanbiker
      I have a 2016 750 crew (it is a Cub Cadet but same machine). It has 108 hours, 49 miles. Basically new, but I got it used with 22 miles on it. The guy said it was too big, and that he wanted a RZR. It ran great for a little over a year. It then developed a rough idle and won't wind up to get past about 20 mph in high range. I have tried countless things, and I keep coming back to overfueling. It doesn' seem to be throwing a code.  I have done the following...
      Spark plug (multiple times)
      Check, clean air filter 
      Sprayed brake clean around intake while running (to be sure it isn' sucking air).
      Checked valve adjustment
      Replaced fuel pump assy., after breaking it trying to remove to check in tank filter.
      Checked wiring and connections
      Checked/cleaned spark arrestor screen
      Replaced fuel, trying different octane. 
      Checked compression.
      Compression should be 1200 kpa,  mine was between 700 and 800 kpa.  Also noticed oil had been increasing and is now milky looking. I figured gas in oil due to overfueling. Dad said milky or foamy meant coolant in oil so we figured blown head gasket. So, we put a new head gasket on it. Old one didn't look blown. Valves were tight like new, could still see cross hatch marks in cylinder wall (like new as it IS still new!) Put it all back together, torqued bolts properly etc... no change. Still runs poorly, compression still low! I don't think it is a compression issue. We pulled the rocker cover back off to check out the automatic compression release that we had noticed on the timing chain  sproket on the end of the camshaft. It seems to be working properly. Then a lightbulb went off. "Automatic compression release" appears to slightly open an exhaust valve... when?... while cranking engine to start. There is no way that we're going to get 1200 kpa compression (unless I were to back that exhaust valve way off)! I may try that when I re-install the rocker cover.  
      Anyway, I'm pretty convinced that it is fuel in the oil, and that it is over fueling like I originally suspected. But how do I know the cause?? Book says over fueling could be caused by Air Pressure sensor, o2 sensor, Solar Term door position fault, or ECU program error or damage. Those are some pricey parts.  Any input??
       
    • By Mickey
      I have a 2014 massimo alligator and was wondering if anyone could tell me if it has a governor of some way to increase the speed for climbing hills?
    • By johnpeter
      Polaris Ranger 800 11-16 4x4 6x6 Crew Engine Motor Rebuilt On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/Polaris-Ranger-800-11-16-4x4-6x6-Crew-Engine-Motor-Rebuilt/361534749653?
       
    • By groged67
      I recently put high output LED lights in my Cub cadet 750 crew. It took some JB quick weld, drink tube, and screwing up some but is working! Opt 7 H4 bulbs are about three times brighter than the cheap China motorcycle bulbs!
       
      I will post some pictures soon!
       
      Does anyone else have battery issues? I am going to try fitting a Optima marine battery in mine. A real alternator would be a better fix. Anyone try solar to top batteries? When I plow snow the stock battery is fried quick!


×
×
  • Create New...