Quantcast
Jump to content

charlie

New used parts?

Recommended Posts

Hey guys well I finally got to work on my trooper starter is no good won't start fuses are good checked and replaced some bad wired and even swapped solenoids only had this starter for a year. So does anyone have a GOOD one or have a part number for an aftermarket one??? Also does anyone have a front wheel hub?? What I mean is the splined part that the wheel studs go threw and axle I feel like mine has some play in it

Thanx charlie

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Volkz VLOGS
      Hi, I'm getting ready to supercharge my trooper and I'm looking for advice on the setup. I have so for... a AMR500 supercharger, small intercooler, Dolbeck EJK fuel controller and wideband. Looking for any advice on what else I'm going to need and what to expect..Thank you
       
       
       
    • By nascarcamshaft
      I have a 2009 Trooper that when I first start it it runs great but after about a min it starts to cut out under acceleration but clears out when it gets revved up.  I downloaded the manual from   Joyner-usa.com   but it doesn't help much,  Mine doesn't have a OBD port on it and my son who is a mechanic said he can wire one in if we have a wiring diagram for the CPU but the wiring diagram of the CPU that is in the manual is for a 3 cylinder engine.  The manual talks about a MIL light that can flash out a code but I don't know where that is and even if I did find it they  don't tell me how to read it.  I have tried the coil and the map sensor and that didn't help I checked the TPS and it checks OK.  I emailed Joyner and all I got from them is there should be a OBD port on it and then they said they checked and found some don't have it,  No help from them. Anybody run into this problem or know were I can turn to get some help on this, even a good wiring diagram of the CPU would be a big help.
      Thanks for you help
    • By smoke8r
      Hi All,
      I am trying to source a replacement starter for my 2010 Hisun 800.  The part number on the starter is MX100709 800.  Is there any other manufacturer's (Honda, Polaris, Yamaha, etc.) starter that would be a suitable replacement?
      Thanks
      Kirk
       
    • By fettman1176
      Hello there, I have 4 T2 troopers, 2 of them start and run like Champs, 2 of them have the issue. They will crank and crank but not start. Takes about 20 to 30 minutes to get them going, then they will run all day long and fire up at will every time. It's just the cold start they have a problem with. Since I have 2 that run good, I have swapped every part you can think of from the fuel system to ignition system with no success. I'm pretty stumped and am looking for any advice 
    • By Wyatt Carneal
      Hey guys.
      I have a 2009 hisun 700 I bought bout 2 weeks ago and it was running fine but was hard to start but once warm it fire rite up  i took the  air filter off and it was nasty so I gave it a good cleaning and it hasn't started since. Its cranking over really slow I replaced the starter. I also replaced the batery. It acts like its not releasing decompression  I found a service manual on line and downloaded it and it said the intake valves setting .010-.015 mm  and exhaust is .015-.020 and they all was set on .008 intake and exhaust. And the timing is set I set the intake to .012 and exhaust to .016 and it still cracks over really slow I'm lost and don't know wat else it could be. Anyone have any ideas.  And help would be great thanks .


×
×
  • Create New...