Quantcast
Jump to content

Recommended Posts

Have an 03 Polaris UTV1500,2wd with a 650 engine.

Am having trouble with belt slipping.Installed new belt,but still does it taking off & climbing small inclines.

Is there anything I can do to stop this?Can't find a new drive spring anywhere.

HELP ME!

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Kmrider
      Tried to buy a 2020 Kawasaki Mule Pro FXT and was told their was a stop sale on them, but the dealer had no info on what the problem was or how long until a solution is found to whatever the issue is.   Anyone know anything about this?
    • By johnpeter
      2018 Polaris RZR 4 Turbo On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/2018-Polaris-RZR-4-Turbo/264744090075?

    • By johnpeter
      2019 Polaris RZR S4 1000 EPS Titanium Mettalic On Ebay
      https://www.ebay.com/itm/2019-Polaris-RZR-S4-1000-EPS-Titanium-Mettalic/124195429179?

    • By GDS
      I pulled the valve covers off the mule to adjust the valves. They have been tapping loudly. The two exhaust were correct but the 2 intakes were around .023. But the question is this As I was adjusting I found I could easy open the valve by lightly pressing. Should they should be stiffer than that?    


×
×
  • Create New...