Quantcast
Jump to content

Sign in to follow this  
utvnews

MONSTER ENERGY KAWASAKI'S CREAMER TAKES FOURTH AT STEEL CITY INVITATIONAL

Recommended Posts

Date: 8/26/2007

MONSTER ENERGY KAWASAKI'S CREAMER TAKES FOURTH AT STEEL CITY INVITATIONAL

1273_IMG_0441_0.thumbnail.jpg

DELMONT, Pa. (August 26, 2007) – Monster Energy Kawasaki ATV rider Josh Creamer rode an inspired race to earn fourth aboard his Kawasaki KFX®450R at the Steel City Raceway Invitational.

read more

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Topics

    • By Kmrider
      Tried to buy a 2020 Kawasaki Mule Pro FXT and was told their was a stop sale on them, but the dealer had no info on what the problem was or how long until a solution is found to whatever the issue is.   Anyone know anything about this?
    • By dalem
      Earlier this year my battery was weak and I had to boost my mule to start it then I decided to remove the battery to check the fluid level which was very low, I set the levels and recharged the battery a few months later it did the same thing, so I had to boost it again then checked the voltage running was getting around 16 vdc ( which is too high) and fluid level was very low again and wouldn't hold a charge. Note: The battery was maybe 1-1/2 years old. Then I replaced the battery and checked the voltage running nothing changed I was only reading battery voltage it wouldn't increase with increased engine speed. I changed the voltage regulator with an aftermarket  one, same thing not charging. I checked the alternator per the service manual which states .3 ohms or less it checks at .2 ohms and not shorted to ground. With the engine running I disconnected the alternator and it had around 22 vac idling and around 60 vac revving the engine, so I figured the regulator was bad so I replaced it with another new one (aftermarket) from a different company, again not charging only reading  battery voltage. I did put the original voltage regulator on nothing changed still not charging. Using the manual wiring diagram did continuity checks going to the voltage regulator everything checks out OK. Now what am I missing?
    • By Shad
      Hey y'all, just finished replacing my rear right axle on my 99 mule 550. The old one teeth rounded out where the brake drum grabs it.  But now i can't get the drum to seat on the new axle far enough,  yes i put axles side by side,  identical,  i can reverse the drum and it slides right on the axle so i know it goes on fine.  It's a really bad design anyways with such a tiny line of teeth to rely on to drive the wheel.  Does anyone know if the new brake drums have deeper teeth to grab more of the axle?? Or any ideas why im having a hard time with this damn thing? 
    • By MudAndSand
      I've blown a head gasket and am in the process of removing head. Does anyone know if the timing chain can be removed with out taking the sprocket cover off? I've found a light colored link but don't see if it can be tapped apart there or not. Reluctant to do any more tear down than I need to. Thanks.
    • By ChrisL
      I recently obtained a 1999 Kawasaki Mule 2510 4x4. While working on, I noticed the rear hub brake grease/dust seals were not there. I ordered and received but have no idea of the installation orientation. Has anyone tackled this or have a sketch/ picture that could help?


×
×
  • Create New...