Quantcast
Jump to content

Багги на воздух


BigTver
 Share

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By Karlibob
      I have a 2020 800 sx with about 16 hours on it.  From day one I have heard a clunking noise from the front end going over bumps.  Has anyone else experienced this?  Also this past weekend while out riding I heard a noise that sounded like the dump bed bounced three or four different times, again has anyone experienced anything like that.  Thanks, gary
    • By Chee
      Very new to any forum. Haha We have an 09 R2 joyner renegade 800cc. We are unable to start it. It has been sitting for a few seasons. It has spark(new plugs), it get gas, fuel pump works(new), fan comes on on initial key turn, sounds like system doing its check. It's turning over but nothing.  Clean fuel, gas tank cleaned, fuel going through all the lines. Relays and fuses checked and pulled and reseated. New battery even. Thanks yall.
    • By JakeK
      First time poster - new member. Most issues between my pioneer 700 and Challenger 700 I’ve been able to fix without issue. This problem is a different story. Have a 2016 Challenger 700 that overheated due to cooling fan not coming on. Changed both temp sensors on thermostat housing as well as radiator temp sensor. (Being that unit overheated I teplaced to be safe) Put power to fan to verify operation - works great. Checked all fuses, connections ect. No issues found. Verified coolant level and air bled out - all good. Using a temp gun I Can see temps climb to 210 at thermostat housing and 195 at rad at sensor location and fan won’t turn on. Any help on where to check or any wiring schematics for this unit ?
    • By Gerald Eubanks
      Have a 2017 missimo 500 won’t idle seams to be running rich new injector fuel pump new air filter what else would it take .
    • eManualOnline
    • By malenurse13
      We just bought a used 2017 American Landmaster TW450. No hour meter that I can find, so not sure exactly how much it has been used. 
      The first 2 days we had it, the starter was a little sketchy, but it started after 2-3 tries. Sometimes when turning the key, we would hear a loud metal "clink" sound. Like the starter made contact, but didn't have enough power to turn. 
      THIS MORNING... Turning the key, we hear a single click sound. That's it. Even with a new battery, the starter is still doing the same thing. Both batteries (old and new) were reading 12.8 volts on volt meter. So I'm wondering what else could be going on? Any ideas on what to look for would be greatly appreciated...
      Thank you!

×
×
  • Create New...