Quantcast
Jump to content

2011 700 nordik


Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Buddee
      Put a new carb on the 500 to replace the leaking OE one.  Machine idles fine and mid and top end runs great.  It tends to have a hesitation right from the start - bottom end.   Thinking it may be the air/fuel screw??  I didn't do anything with the carb out of the box and is it direct replacement for my machine.  Of interest is the manual choke doesn't seem to work very good now.... wonder is it getting too much air?
       
      Any help appreciated!
       
       
    • By JimS409
      I picked up this Hisun 700cc for a good deal. no crank no start unit 1900 miles on it. Put a new battery and starter solenoid fired right up but sounded rough some kind of rattle/clunk noise.  Does anyone know what this noise could be? Couldn't get a better video of it running as i don't want to risk doing more damage. Drained the oil it looks good no metal in it. 

      445374820_7315077208620291_6073155782020130975_n.mp4  
    • By DLJ
      Have a Hisun 800 it runs for about 35 minutes then stalls. Crank's over but has no spark. Let it sit for 15 to 20 minutes and it starts and runs again for about 35 minutes. Changed the CDI / ECU controller and still does it.
    • By buckrub
      Hey guys! Newbie here. I'm an old man who's better with plowing a mule (4-legged kind) than these newfangled beasts. I, and a friend of mine, just bought new Coleman sxs and are having to finish the assembly. I've been reading on this site and I'm falling on the mercy of you experts. The only way I'm an expert is that an "ex" is a has been, and a spurt is a drip under pressure. LOL First off, the 2 buggies have no ignition switches. They seem to mount on the dash, not the opening in the steering wheel shaft cover, so we ordered new ones that are supposed to fit. They are 8 inches long, and have a 4-wired white plugin which is slightly rectangled when looking at the end of the plug. The trouble is there's nothing to plug into. There is a three-wire grey plug close enough to reach the four-wire plug, but of course, they are not compatible. 
      Secondly, the blinker, light, ect. unit on steering wheel just spins around when touched. I see no way in heaven or earth to secure it. I've looked at a diagram on the Powersports site, but can't detect how it mounted. Fellows I'd be so grateful for any help with this. Me and my mule will even plow your garden for free, for your help. LOL 
       
    • By Anthony Vigil
      Can anyone tell me how they grease the drivelines ?  Can’t grease the u joints. Do you need to take the driveline off ? 
      And are they easy to take off?
      Thanks
×
×
  • Create New...