Quantcast
Jump to content


Delphi code reader for benchee bighorn 500


Warden64

Recommended Posts

Hi have a 2014 bighorn benchee 500 that I have been throwing money at trying to be able to get it going but at a dead end. It has been suggested that I find a code reader for it to help diagnosis it. Does anyone know where I can purchase one for this particular year model. Thanks. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Jim D
      MSU 500 does nothing when you turn the key. No power to display, fuel pump or anything. Come back a while later and everything works perfect. Starts right up. Battery is fully charged. Could this be the ignition going bad. When it doesn't power up I've found nothinf that will correct it other then waiting and trying later.
    • By Smith5961
      2020 550 Coleman.   have a fault code 118   And I’ve replaced the sensor I have spark but still doesn’t crank 
    • By BernieG
      I could really use some help identifying some disconnected components on a Yard Sport YS400. The first part is this pipe, which comes out of the exhaust port area or the cylinder. It looks like it had a piece of rubber hose on it, but the hose is gone, and I have no idea what it was previously connected to.

      The second item is this vacuum valve looking thing.  Again only one line is still attached.  What is it's function and what other lines should be connected to it?

      The last thing is this hose, which exits the side top of the fuel tank (not the fuel line hose) but is not connected to anything

       
      Any help the community could provide would be greatly appreciated.  This UTV belongs to a friend, and I am trying to help him get it running correctly for his kids.
    • By jcbigg
      When I try to start my AXIS 500 (from Lowes) there is a buzzing sound coming from the battery compartment and it will not turn over/start. The battery is showing 12.47 volts so that does not appear to be the issue, are there any suggestions on where to look next?
    • By Pop Bob
      While adjusting my suspension, I noticed an unused two wire connector on each side just hanging loose. Anyone know what they are? Nothing in the manual about them. 
×
×
  • Create New...