Quantcast
Jump to content

Fuel Module Wiring Question....


Don W

Recommended Posts

This is the correct service Manual for my machine. I uploaded it to the manuals this morning for everyone.  It is a 2016 (Manufactured  2015) Massimo MSU800.  Of coarse manufactured by HISUN, like about 40% of all UTV's.  I know, I know according to some here it's a piece of junk! But I still need to know what the 4th wire is for.  LOL  Thanks!!

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By LongSun
      I can not find it on the board, so I'm afraid I'm the only cheapo on the forum.
      What is the fuel economy of the Hisun HS590? (I guess it is the same as the HS550)
      I count in liter per 100 km, but if you use MPG it's okay with me, but please tell if you use the US or UK MPG!
    • By TomW
      I had a problem 6-8 mo ago when the unit would not start . But you could see power on the dash. The starter solenoid was replaced and it has been fine until yesterday. When I started it up I noticed a high pitched noise coming from under the front. Like a alarmbuzz ..It seemed to drive fine so I went ahead and used it off and on for a hour or so . The noise would not go away . I parked it in the shed and lifted the hood . It seemed to be coming from the battery compartment ( where the new starter solenoid is) I jiggled the connections and the noise changed timbre and then the machine went dead. No power at all . No lights . When you cross the two poles on the starter solenoid ( previously last year it would start and run ) nothing. Checked the battery and it is fully charged . I checked the fuses inside the battery box and they all looked good  but I must be missing something. Anyone have a clue what I need to do next to R&R. The closest repair place is 2 hours away in Mississippi . Any help would be appreciated.
    • By Alien10
      I have a Coleman Outfitter 550 purchased in January 2022 that runs and operates pretty well.  65 hours on it so far.   It is a work vehicle for my 10 hilly acres with two 1 acre woods and 5 acres of "lawn".  The rest is under a lake. 
      My parking brake does not seem to have any grip.  It worked when new but after a month or so, it is just almost useless.     I press the parking brake pedal hard until it stops. Still, it won't hold even on slight inclines.   I don't see the caliper move as I press the brake pedal down.  There seems to be plenty of pad left on it and the rotor is shiny as if it is rubbing a little when applied, but not enough to stop it from rolling. 
      Any thoughts on possible causes? 
       
    • By NDV45
      I have  2008 Cub Cadet Volunteer Tracker.  Was running fine, parked and next morning electric fuel pump inop.  Checked voltage had 4.2 volts.  Swapped relays in fuse box, checked all fuses (good) and still low voltage.   Does the ECU control the voltage to the fuel pump or which relay controls the voltage to the pump?
      Have checked all wiring and not found any place it could be shorted (not saying I may have missed something). I am at a loss.  Need Help Please.
    • By htrotte
      While troubleshooting an issue with temp warning light I discovered another temp switch mounted in the pipe going to the head  The two switches are literally 6 inches apart.  Does anyone know what this third switch is used for?  If i can figure out how I will post pictures.
       
×
×
  • Create New...