Quantcast
Jump to content

Races for China Lites


Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Topics

    • By cliffhodges
      Hi All- Long time reader, first time posting.  I have a 2016 Mule 4010 (model: KAF 620V).  I am having an issue since overloading the payload a couple days ago (yes I'm a dummy).  I live on a very hilly property and I was trying to move some large oak rounds for firewood splitting.  I put WAY too much wood in the bed and when I started driving, it sputtered, kicked out of gear, and then cut out.  I unloaded all the weight and started it again - appeared to be running fine when idling and/or driving on flat ground at slow speed.  But when try to go fast or uphill, the RPM's rev high and it sounds like the motor is fine, but it has ZERO speed or power at all (literally creeps uphill at like 2-3 mph and won' go faster or take any weight), and has no power at all.
      Other info: 3 weeks ago I did a belt replacement.  So I was worried I perhaps screwed that up somehow. But I just opened the clutch housing to check and the belt and clutch appear to be working just fine.... sooo.....
      Any ideas what I screwed up by overloading payload and immediately trying to drive uphill?  Any tips would be greatly appreciated!  
       
       
    • By paraord
      Hey guys,

      While installing the High lifter lift kit in my 2015 Mule 4010 I nicked the piston, strut rod, the shiney rod in the middle that I cant remember the name (no coffee yet this morning). I knew the nick was deep enough to eventually tear up the seal and she'd let loose. Well 3 months or so down the road here we are, its blown out. 
       
      My question is how do I know which strut I have? I see 2 listed in the exploded 45023-1006 and the 45023-7503. The difference is the spring rate or K value. Seeing as I have high lifter springs does it matter the K value? And if that's the case can I use any of the 45023 prefix struts from various other models? 

      Thanks all,
       
      Andrew
    • By Illbethere
      it was dark and i unplugged the bottom relays to help me get the bottom latch back on and plugged them back in.. When i replaced the relays, i plugged the Fuel pump relay into the bottom 2 prong connection openings. missing the top 2 openings. Now it wont Start. I corrected my mistake the next day and now it wont start. I borrowed another exact relay and plugged it into the openings for the fuel pump thinking i may have broken the relay and it didnt help either.  I ALSO may have the relays upside down. Does that matter?  IT turns over and I have spark from my spark plug. How to do check to see if you have fuel coming from the fuel pump? What could  have broken by plugging the relay in wrong? Its the 4 prong relays and you can plug them in either way, right side up or upside down.
    • By Rustynutzz
      Went trail riding Monday evening.  Came home and rinsed the machine, started it up and drove around back to put it away.  Noticed a weird sound but dismissed it.  When I turned it off, I noticed the key clicked one too many times.  So the key was stuck on for about 3 minutes.  Went to start it up Wednesday and it wouldn't crank.  It would catch for a second or two and shut right off.
      1. Checked fuel (plenty)
      2. Fuel flow, injector was not pulsing fuel (replaced, still not pulsing but once)
      3. Codes thrown are 0031 (02s heater circuit high voltage) 0351 (cylinder 1 ignition coil malfunction) 0201 (injector 1 circuit malfunction)
       
      How can that many things go wrong at once?  Why would it throw an Injector fault when I replaced it and confirmed it working?  Wonder if something else is wrong that those things plug into?  Any help would be appreciated.
    • By snook540
      Not sure how often might need winch having tough time justifying installed winch vs using a good 2 ton Maasdam and chains. Any advice on chain size/length? honda 700-4 so figure on 1,500 lbs. guessing if i get stuck there would be an adequate tree with in 10-15 feet
  • Gallery Images

×
×
  • Create New...