Quantcast
Jump to content

Welcome to all our new members


Paiute3

Recommended Posts

I'ld like to welcome all of our new members. We would really like to meet you so if you would please just post your name ,the type of UTV that you have or would like to have and any information that you would like to share we'ld really like to get to know you. Also could you please fill out your profile?

Cinda

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By UTVSurvey
      Hello! I am a University of Notre Dame student and have been enlisted by Lippert Components INC. to help them understand you, Side-by-side users. Taking the survey in the link below would help us to help you in improving the buying experience of Side-by-sides. Thank you so much for your attention and participation.   https://nd.qualtrics.com/jfe/form/SV_aYrwsZyjs2ZHK3I
    • By Wesley
      I have a 2022 500 Hisun product, I have had them in the past. I change my oil myself and trying to drain through the hole where I remove the plug is a mess.  How does everyone keep the belly pan clean during the oil and filter service?
       
      Wes Jackson
    • By azdesertdog
      A desert camp trip we took at Christmas in the desert
       
    • By shepdog
      I just picked up a 2009 bmx utv 500, there is a small 'nipple' on the water pump, its barbed like a hose goes on it , where is that little hose Suposed to go? 
    • By Oldman
      I installed a new GY6 150cc engine in a Bull Dog Pup 200 and when I put it in drive, it grinds for a second and then runs fine.  Works great when i place it in reverse.  Could it be from it idling too high?   Any help would be greatly appreciated.
      Thanks!!!!
×
×
  • Create New...