Quantcast
Jump to content

Bennche 700 EFI Bighorn New Fuel pump not working


Recommended Posts

I have a Bennche 700 EFI Bighorn. I’ve recently been unable to get it to start. After a little troubleshooting I realized my fuel pump was not pumping fuel. This weekend I emptied the gas and replaced it with new. I replaced the fuel pump, fuel filter and fuel injector. I also replaced the battery, spark plug and made sure all my fuses and relays were good. I have confirmed that the float on the fuel pump is not obstructed. The UTV is about 12 years old and has less than 100 hours on it. It has not run in over a year.  Not sure whats going on?!? After doing a little reading I'm leaning towards it being an issue with the ECU or perhaps a faulty wire in the wiring harness. Anyone have any ideas on where to start looking or what I could be dealing with? Any help is appreciated, thanks in advance!

Link to comment
Share on other sites

  • Alex changed the title to Bennche 700 EFI Bighorn New Fuel pump not working

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By donwan
      I have a part that fell over to the exhaust and burned the harness up. I can't figure out what it is. Does anyone know what the start relay looks like? The part I can't figure out has 4 wires, a red power, a green and brown wire, a black and unsure what the 4th color was. Anyone have a clue?
    • By Buddee
      Put a new carb on the 500 to replace the leaking OE one.  Machine idles fine and mid and top end runs great.  It tends to have a hesitation right from the start - bottom end.   Thinking it may be the air/fuel screw??  I didn't do anything with the carb out of the box and is it direct replacement for my machine.  Of interest is the manual choke doesn't seem to work very good now.... wonder is it getting too much air?
       
      Any help appreciated!
       
       
    • By JimS409
      I picked up this Hisun 700cc for a good deal. no crank no start unit 1900 miles on it. Put a new battery and starter solenoid fired right up but sounded rough some kind of rattle/clunk noise.  Does anyone know what this noise could be? Couldn't get a better video of it running as i don't want to risk doing more damage. Drained the oil it looks good no metal in it. 

      445374820_7315077208620291_6073155782020130975_n.mp4  
    • By buckrub
      Hey guys! Newbie here. I'm an old man who's better with plowing a mule (4-legged kind) than these newfangled beasts. I, and a friend of mine, just bought new Coleman sxs and are having to finish the assembly. I've been reading on this site and I'm falling on the mercy of you experts. The only way I'm an expert is that an "ex" is a has been, and a spurt is a drip under pressure. LOL First off, the 2 buggies have no ignition switches. They seem to mount on the dash, not the opening in the steering wheel shaft cover, so we ordered new ones that are supposed to fit. They are 8 inches long, and have a 4-wired white plugin which is slightly rectangled when looking at the end of the plug. The trouble is there's nothing to plug into. There is a three-wire grey plug close enough to reach the four-wire plug, but of course, they are not compatible. 
      Secondly, the blinker, light, ect. unit on steering wheel just spins around when touched. I see no way in heaven or earth to secure it. I've looked at a diagram on the Powersports site, but can't detect how it mounted. Fellows I'd be so grateful for any help with this. Me and my mule will even plow your garden for free, for your help. LOL 
       
    • By Anthony Vigil
      Can anyone tell me how they grease the drivelines ?  Can’t grease the u joints. Do you need to take the driveline off ? 
      And are they easy to take off?
      Thanks
×
×
  • Create New...