Quantcast
Jump to content

rocmoc

Gas Gauge!

Recommended Posts

My sending unit is junk. I ran out of fuel with it showing full. A tank full of fuel ago, I ran out with it showing 1/4 tank. I just can't count on it for anything. At any rate, I have learned to carry a one gal. fuel can with me.

rocmoc n AZ/Mexico

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By rtate1050
      I've had my Massimo 500 for about a month. So far I'm really happy with it and until today haven't had any issues . When It was delivered, the fuel gauge had one bar so I put a couple of gallons in to get me going. Still showed one bar on gauge but I figured not enough to register. Today I thought that I'd add a 5 gal can to top off. Well, I learned that the gauge wasn't working when, you guesssed it, the tank overflowed after a couple of gallons in. Still only one bar on gauge.
      I could probably figure this out by starting with the basics (checking wires , the sending unit , etc. ) but before I got a-rippin and a-tearin , I thought I might save some time and I'd check and see if anyone had already had  this problem and what the fix was.  This is a 2007 with the electronic dash. Everything else seems to work . Any help would be appreciated .
      Rich
    • By Farmhand
      I need help and idea's on the best options for a water tank/spray rig for a Mule Pro 6 passenger, used in the 3 passenger mode.  This will be for support of prescribed burns, once called controlled burns, to clear under brush and slash after logging operations and wildfire prevention.   Occasionally used to apply fertilizer, insecticide or herbicide on pasture.   Also to provide supplemental water for crops, gardens/landscaping.  Ideally it would be about 50 gal, with both a  boom and hand held sprayer,  and with a high volume pump.  It would be nice to be able to suction pump to load the  tank from surface water.
      There are a lot of dealers, brands and units to choose from but I hope to hear from those that have some real world experience with this.
    • By dalerio007
      i have a 2017 cub cadet challenger 750 camo, after a month of nonstop work with the pandemic i was finally getting a chance to ride it. it would not start, the battery was dead, went to charge the battery and noticed a mouse had chewed a yellow wire one of2 going to a block of some kind in battery box, it is tied into the 2 fuse relay breakers  attached to the starter relay. there is a red with stripe wire that goes to a harness below the rectifier in engine compartment, it has no power to it with multimeter and the fuse block is getting real hot. other than that the dash lights up, but no readout and the gauges dont cycle, the fuel pump does not start. on the fuel pump i checked the red wires to the cdi and both have contact and are intact but one does  not have power when the key is on and there is no spark  i tried starting fluid. i have swapped out the cdi from my cousins  same year and model, also the ecu and the main relay. i have no idea where to look now. his has broke the shim again and will not start. also i did notice that i wiggled a wire connector going to a sensor on the engine and a couple lights came on on the dash, the stirring wheel one and check engine but only did it once and i cant get it to do it again. i have looked over the harness for anymore damage and have found none.
      has anyone seen this problem before, is it wiring? ground? what do i need to check next. the place i bought it has no service the guy said he could only swap parts and try. sent me to another place over an hour from me  and that guy on the phone said he was covered up and didnt know when he could look at it so he must be busy lol. besides i dont want to have them charge me $3000 to replace everything on it before they get going.
      my advice is do not buy a cub cadet, we thought we were getting a cub cadet and it turns out it is a cheap chinese pos. i still love my cub but wish i had known this before i bought it and i would not have.
      any help would be appreciated thanks
    • By lhcribbs
      I recently inherited a 2014 MCU 500. A nephew accidentally put diesel in the tank, proceeded to run it until it stalled out. We proceeded to empty the tank and put fresh gas in it. It ran maybe for 10 minutes then shut off. Haven’t been able to get it started since. That’s when I started to mess with it. This is what I’ve done so far. I might add I know the very basics of on engines so I thought I would come here and get some advice. 
       
      - emptied tank and lines leading up to fuel. Filled and primed with new gas.
      -cleaned air in-take, it was pretty dirty. 
      -did a full oil change. I felt like there was definitely diesel mixed in. 
      -changed spark plug. Tested and working appropriately
      - tested fuel injector and it appears to be working 
      That’s where I’m at so far and still nothing. At this point looking to see what the next steps would be in trying to diagnose what’s going on. Appreciate the help in advance. 

      Thanks, 
      Harrison
       
    • By rpyne
      I have been going through the troubleshooting in the manual (pages 17-38 and 17-39), but I can't find anything that looks like the picture in the manual. If I run power directly to the pump, it will start and run but otherwise won't start.
      Any help to this old nubie will be greatly appreciated. My background is electronics, not vehicles.
      --Richard


×
×
  • Create New...