Quantcast
Jump to content

Moab after Hanksville Summer Adventure


rocmoc

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Topics

    • By Bartender
      Hey Yall,
      I have a 2011 cub cadet UTV that runs rough at higher speeds (sputters) . I changed plugs and replaced the gas with new . Does anyone have any idea thinking fuel filter or pump ? 
    • By Richard shepard
      I have a 2021 colman 400utv engine will start and idle, as soon as you hit throttle to move engine dies and will only start when you throttle it, let off throttle it dies, I replaced the injector and plug still the same, anyone have any other ideas
    • By Kingfish
      I've had a battery failure and need one replacement.  The local distributor told me it might take up to four weeks to get one.  I'd like to order one in sooner than that if possible.  Any help would be appreciated.
    • By walts Farm
      Kubota 850 sidekick stop running. Errors 032 033 034 041. Did check all fuses. Thanks 
    • By Hutch
      Okay everyone, need some help here. I got my 2014 Bennche Bighorn 700 from my father inlaw. He has had it since new and as far as I know never had any problems with it until recently. It began with it being hard to start and having to give it some throttle for it to start up. Then it wouldn't stay running once it did start. If you go to start it, it will fire right off and only run for a split second and then die. If you give it some throttle it will start and stay running as long as your foot is on the pedal. While it's running its pretty rough and backfires. Here is a list of everything I've done so far. Initially I checked compression and it was low. I changed the cylinder, piston and rings. Took the head apart cleaned and laped the valves. Checked timing a few times. Adjusted the valves. New spark plug. Checked the air filter, it was fine. New battery. Changed the fuel pump because of a broken fitting. Changed the fuel filter, lines and fuel injector. Dumped the old fuel and put new in. Changed the air idle control, TPS, MAP sensor, Voltage Regulator, ECU and harness. I was getting codes 31, 107, 113 and 122 on the display. Once I changed the ECU no more codes have been displayed but still have the same issues. All fuses look good and as far as I can tell Grounds are good unless there are some I can't find. I'm at a loss here. Not really sure where to go. Compression was better after everything I did but I don't remember the numbers. I'll have to check it again if someone thinks that could be the issue. Any help would be greatly appreciated!
×
×
  • Create New...