Quantcast
Jump to content

squirrilla

xuv825i starter

Recommended Posts

Is the starter on the xuv825i compatible with the renegade 800? I've been reading the forum for a while and all of your guys info has been very handy as I work to get my r4 running, It was time I signed up and joined the discussions. mia11732 is the part number.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Terrypenton
      Bought this machine a couple years ago and the gages didn’t work.  I have troubleshot this thing numerous times to no avail. Thought it may be a common ground so I individually grounded  the gages, didn’t work.  I have tested the sending units.  All have some resistance that changes as the engine revs or gets warmer.  Please help me.  Thanks in advance
    • By OlEd
      2018 Polaris ranger 900 xp with 1054 miles starter fried and scag one way bearing out. Does anybody know of a heavy duty one that maybe available. 
    • By GDS
      I have just purchased a 07 3010 Mule. It has high hours at 1900 but has been well taken care of. It seems to run well but just a bit weak. Every now and then I hear a clinging sound that may be a ignition spark to ground but I can't seem to find it. It will not do it when I'm looking. Also the back plug is showing its rich. It is black in no time where the front is a lite brown. 
      I did find it had the wrong plugs so I changed them, but no help. 
      As I have just got this I was wondering what do I need to look at as far as simple mods or weak points. 
      Thanks for your help
    • By bjones
      2007 610 mule will foul a pug after 1 hr of run time on clock.  Plug will be black with sut.  Buddy go a 610 and it does same thing. Have had dealer adjust valves twice and still does it.  When i bought mule valves were ticking and I ran it that way for some time and took it in and dealer adjusted valves and that is when problem started.  I rechecked valves and the were tight and I adjusted to .005 and still fouls plug.  I always use no ethenal gas and have gone to a hotter plug.  I have read that this is a common problem with mule.  Any help appreciated.


×
×
  • Create New...