Quantcast
Jump to content

soonerjeeper

HUGE GROUP RIDE in the Dunes

Recommended Posts

We had our second gathering for the Oklahoma RZR Riders and this time it was thousands of people that joined us for Doin the Dunes at Little Sahara in Waynoka, Ok. I had the privilege of being the event organizer/coordinator and running film. Quite the task. Below is a great depiction of the weekend. Including a big air completion and giant train ride through the dunes.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites


Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By GDS
      I have just purchased a 07 3010 Mule. It has high hours at 1900 but has been well taken care of. It seems to run well but just a bit weak. Every now and then I hear a clinging sound that may be a ignition spark to ground but I can't seem to find it. It will not do it when I'm looking. Also the back plug is showing its rich. It is black in no time where the front is a lite brown. 
      I did find it had the wrong plugs so I changed them, but no help. 
      As I have just got this I was wondering what do I need to look at as far as simple mods or weak points. 
      Thanks for your help
    • By bjones
      2007 610 mule will foul a pug after 1 hr of run time on clock.  Plug will be black with sut.  Buddy go a 610 and it does same thing. Have had dealer adjust valves twice and still does it.  When i bought mule valves were ticking and I ran it that way for some time and took it in and dealer adjusted valves and that is when problem started.  I rechecked valves and the were tight and I adjusted to .005 and still fouls plug.  I always use no ethenal gas and have gone to a hotter plug.  I have read that this is a common problem with mule.  Any help appreciated.
    • By Robert Sawyer
      So I have a 2018 Massimo 500 and bought with 100 miles on it and only 400 now. It has worked and ran perfect. I noticed towards cooler weather it wasn’t idling and then just not running good at all. 
      things done - replaced the ignition coil replaced the plug checked cord for voltage. Drained gas cleaned tank went to a Rec fuel. Cleaned fuel filter screen at bottom of fuel filter. Cleaned main line and screen (had some residue) no air leaks I can find. Checked cleaned air filter. Cleaned and tested air intake control. Removed cleaned and tested the device moves o ring also fine. 
      I am not at a loss I can not get it back to where it was I have attached video of running etc 
      HELP 
      IMG_1823.MOV
    • By Space_Tex
      Hello everyone. I’m looking into getting a UTV to mainly use at the hunting lease. Need to be able to haul around gear and decoys and at least one dog kennel. Would also like to use occasionally around the neighborhood (Golf carts and UTVs are allowed in my area). I know I want a 4x4 and don’t necessarily need something that’s gonna go 40-50 mph.  I’m an engineer and enjoy maintaining all me vehicles/ toys so I can give something a once over and notice any glaring defect but I have a few UTV questions  
      Is there anything I should watch out for? Any specific questions I need to ask the seller? How many hour/ miles is too many? I want something used but not used up. Anyone feel their UTV has been underpowered- should I get at least a YYY cc engine?
      Theres a 2014 Kawasaki Mule 4x4 XC with a nice 5x10 trailer for sale that I’ve been eyeing, anyone have good/bad comments about this particular vehicle?
      Thanks!!


×
×
  • Create New...