Quantcast
Jump to content

Recommended Posts



Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By TmJoyner
      New to the Joyner community.  Bought a used 2016 1100 sand viper in descent shape. Only 155 miles.   Runs great.  It just rattles quite a bit in the front when riding on rough gravel / hard-packed dirt roads outside St Johns.  Removed front wheels and seems to be coming from both upper and lower suspension arm bushings/radial bearings (see pic); both left and right.  Seems like some play inside the eyelets - as I shake the arms a bit.  I assume it's not supposed be loose in there like that and the bushing/bearings are worn.  Anyone have had this issue and how did you go about changing them?
       

    • By Dan B
      Does anyone know if Joyner USA in Phoenix AZ is still in business.  Can't get onto their website.  The FB postings are over 1 year old.  Doesn't seem like the owner is interested in keeping customers interested or updated in what's going on.  Hasn't been at the Riverview address in a couple of years.  Last I knew, he was on S 18 St.  There's a website that says Joyner USA is at the 3700 block of E Roeser.  Don't know at the moment if it is the same business.  I bought a couple of wheels from him last year and I want to buy two more.
    • By MMaster
      Have a new r4 approx 800 miles just noticed the tach wont sweep with ignition on but the speedo does, also will start with out the clutch engaged.  my 2012 r4 tach and speedo both sweep and it wont start unless the clutch is engaged , any ideas why?. Any help would be greatly appreciated.  Thanks Matt
    • By Wilkie
      Hello all,  I have a yamaha rhino 660 with 156 hours on it. Just acquired it. It has anedelbrock carb and aftermarket exhaust. Anyone know how to adjust an edelbrock? Also, machine smokes like crazy. White smoke. So i need to get the carb sorted out and then see if its a bead gasket r valve guides causing the smoke I cannot find u h info online about the carb so any help is
      muCh appreciated. 


×
×
  • Create New...