Quantcast
Jump to content

Jacksnife

Fuel injector replacement

Recommended Posts

Has anyone found a fuel injector that will work on a stock motor? Something I can pick up at Autozone etc... I have one that will not cooperate! I've tried cleaning it with seafoam and I can see it pulsing manually and on the motor. But when I put it back together it does nothing at idle. I can disconnect the cable to it and no change in idle (which is rough) If I move the injector to another cylinder the problem follows it. So... I need a new one to try.

Share this post


Link to post
Share on other sites


I searched the Chery engine until I found a car model. Then searched the car model on a Chinese autoparts store and found them for $16/ea lol! I haven't tried them yet... I was going to ask someone travelling to China to grab some for me. The company I work for has offices in China so we get people over there every now and then.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Similar Topics

    • By Regretting my choices
      Hello.  I purchased this unit as a "non runner" with the intent of using the frame to build a go-cart, but once I got it home it seemed way to good to part out.  The motor cranks over, and I have spark, but no fuel.  If I put a little fuel in the cylinder it fires up until that fuel is burnt, then of course it dies.  The fuel pump is not running and I have removed the plug and there is no power going to it.  I have checked the safety switch on the brake pedal and its fine, I have checked the fuses, all good, but am not sure where to go from here. The shifter is missing on the unit, but the indicator light on the dash shows its in neutral, and the e-brake indicator switch is working as well.  I am thinking of jumping power to the fuel pump next to see if it runs and if the motor will start.
      What am I missing?  What can stop the fuel pump from getting power to it?
       
       
    • By Jesse Dyson
      New to the forum! I have a Cazador UTV that is not flowing fuel from tank to carburetor.
      How do I verify that all vacuum hoses are connected to their respective components?
      How do I prime the fuel pump?
      This is a Christmas gift for my 8 and 5 year old little men. I would certainly appreciate any advice.
      Thanks in advance,
      Jesse

    • By David Trost
      Interesting problem.   My Massimo runs great - but when the fuel level drops just a bit, it just stops.    It restarts easily, but I have to keep my foot on the accelerator pedal.   When I top it off with gas, it again runs fine.   I already replaced the fuel pump, but that didn't work.
      Thanks for your help!
    • By David Trost
      2017 model.    I have checked the wiring, and even replaced the fuel pump.    The gauge still doesn't work.    Thanks!
    • By rtate1050
      I've had my Massimo 500 for about a month. So far I'm really happy with it and until today haven't had any issues . When It was delivered, the fuel gauge had one bar so I put a couple of gallons in to get me going. Still showed one bar on gauge but I figured not enough to register. Today I thought that I'd add a 5 gal can to top off. Well, I learned that the gauge wasn't working when, you guesssed it, the tank overflowed after a couple of gallons in. Still only one bar on gauge.
      I could probably figure this out by starting with the basics (checking wires , the sending unit , etc. ) but before I got a-rippin and a-tearin , I thought I might save some time and I'd check and see if anyone had already had  this problem and what the fix was.  This is a 2007 with the electronic dash. Everything else seems to work . Any help would be appreciated .
      Rich


×
×
  • Create New...