Quantcast
Jump to content

jodi.gonzo

Hisun 500cc NO SPARK

Recommended Posts



Hello @jodi.gonzo Welcome!

Did you check the magneto, that is where the spark plug wire comes from. Or the plug could be not grounded good.

Did you replace the plug itself? As far as i know the flywheel has nothing to do with sparking :)   

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Forum Topics

    • 2012 Kawasaki Mule 4000 Hood release latch cable replaced

      I have a 2012 Kawasaki 4000 Mule and the hood release cable is frozen and will not move. I want to replace the cable and have removed the fenders, hood, cargo box to access the cable. I finally had to remove the plastic dash far enough away so I could get a wrench on the nut holding the cable release knob in place. That's a lot of fun. I cannot remove the pin holding the cable to the release bar mechanism. Is that a force fit pin or what. There are no keepers holding it in place. Any suggestions on how to get the cable out? I can see why the previous owner never fixed it as you have to remove the whole front to get to the cable. I've tried penetrating fluids to make the cable work with no success. Your help is appreciated. Gerry C.

      By Gerald Clarendon Sr, in Kawasaki UTV SxS Forum

        
      • 13 replies
      • 251 views


×